Risaco
Image default
Aanbiedingen

Afwasser

Afwasser

Functie

Voor een klant in Genk wij zijn op zoek naar een afwasser in de daguren, van maandag tot zaterdag.

Je staat in voor het afwassen van keukenmateriaal, dit zal machinaal gebeuren als met de hand.

Aanbod

Je komt terecht in een fijne werksfeer

Jouw profiel

Je hebt al enige ervaring opgedaan als afwasser je hebt er geen probleem mee om op zondag te werken.

 

Als je op zoek bent naar een positie als afwasser met regelmatige daguren, dan biedt deze vacature in Genk een uitstekende gelegenheid. De functie omvat zowel machinale als handmatige afwaswerkzaamheden en biedt een stabiele werkweek van maandag tot zaterdag. Hieronder volgt een gedetailleerde beschrijving van de functie, het aanbod en jouw profiel:

Functieomschrijving: Als afwasser ben je een essentieel onderdeel van de keukenoperaties in een horecaomgeving. Je primaire verantwoordelijkheid is het zorgen voor schoon en hygiënisch keukenmateriaal, wat een directe invloed heeft op de kwaliteit van de service en de voedselveiligheid. De werkzaamheden zullen variëren tussen het gebruik van een afwasmachine en het handmatig schrobben van keukengerei en servies. Dit vereist een goede organisatie en efficiëntie om een constante aanvoer van schoon materiaal te garanderen.

Aanbod: Je komt te werken in een fijne werksfeer, waar waarde wordt gehecht aan elk lid van het team. Het werken in een schone en georganiseerde omgeving draagt bij aan een aangename werkervaring. De uren zijn voornamelijk overdag, wat zorgt voor een regelmatig schema, waardoor je ’s avonds vrij bent. Dit biedt een goede balans tussen werk en privé.

Jouw Profiel:

  • Ervaring: Je hebt al enige ervaring opgedaan als afwasser. Deze ervaring helpt je om efficiënt en effectief te functioneren in deze rol.
  • Flexibiliteit: Ondanks dat de reguliere werkdagen van maandag tot zaterdag zijn, heb je er geen probleem mee om incidenteel op zondag te werken. Dit toont je flexibiliteit en bereidheid om het team te ondersteunen wanneer dat nodig is.
  • Fysieke Capaciteit: Afwassen kan fysiek veeleisend zijn, dus het is belangrijk dat je in staat bent om gedurende lange periodes te staan en fysieke activiteiten uit te voeren.

Deze positie biedt de mogelijkheid om deel uit te maken van een dynamisch en ondersteunend team. Als afwasser speel je een cruciale rol in de dagelijkse operaties van de keuken, en je bijdrage wordt zeer gewaardeerd. Dit is een uitstekende kans voor iemand die op zoek is naar stabiel werk in de horeca, met de zekerheid van een gestructureerd dagrooster en een ondersteunende werkomgeving.

 

https://vacatures.today/cat/Technical30.html

https://www.vindazo.be/vacatures/afwasser.html