Risaco
Image default
Aanbiedingen

Drie tips voor een unieke look van je kledingwinkel

Als jij je eigen kledingwinkel hebt, zul je vast regelmatig nadenken over hoe je deze het best in kan richten. Je wilt natuurlijk dat de kleding in je winkel er goed uitkomt, maar dat mag niet ten koste gaan van de verdere inrichting van je winkel. Daarnaast is het ook belangrijk dat je iets unieks uitstraalt: dit is hoe je klanten trekt. In deze blog geven we je drie tips hoe jij op een unieke wijze je winkel leuk kan inrichten. Lees snel verder!

 

  1. Kleurrijke paspoppen

De kans is heel groot aanwezig dat jij verschillende paspoppen in je winkel hebt staan, om daarmee outfits uit te lichten. Dit raden wij ook zeker aan, maar we vinden wel dat je hier iets leuks mee kan doen. Door de paspoppen in je winkel in veel verschillende kleuren te schilderen, geef je je winkel snel een unieke, vrolijke look. Dit gaat niet ten koste van de outfits die jouw paspoppen dragen, tenminste niet zo lang je rekening houdt met de kleur die jij je paspop geeft. Je kunt er voor kiezen om echt voor elke kleur te gaan, maar je kan de paspoppen ook in jouw huiskleuren verven. Zo fleur je de boel een beetje op! 

 

  1. Zorg voor een ervaring

Een winkel werkt erg goed als je er voor zorgt dat shoppen bij jou een echte ervaring is. Dit kun je doen door bijvoorbeeld een looppad in je winkel aan te brengen: hierdoor moeten jouw klanten de hele winkel wel door. Zorg ervoor dat ze van de ene naar de andere ervaring gestuurd worden: zo moeten ze wel wat kopen! Door een ervaring te creëren, zorg jij er niet alleen voor dat klanten sneller iets kopen, maar ook dat ze sneller terug zullen komen. 

 

  1. Een tussenvloer

Je geeft je winkel gemakkelijk een unieke look door een tussenvloer te plaatsen in je winkel. Deze vloer kun je installeren tussen de bestaande verdiepingen in jouw pand: je creëert als het ware nog een extra verdieping. Tussenvloeren worden geleverd met een trap, waardoor jouw klanten en jijzelf deze verdieping makkelijk kunnen bereiken. Bij Nolte Mezzanine maken ze de tussenvloer op maat voor jouw winkel – neem snel een kijkje! 

 

https://www.noltemezzanine.nl/