Risaco
Image default
Aanbiedingen

Gebruiken van Ayahuasca

Afgelopen maand heb ik bij innerlijke-reis een Ayahuasca reis gedaan. Dit is een drankje dat als als alternatief geneesmiddel wordt gebruikt. Ayahuasca is een belangrijk planten medicijn uit het Amazone gebied. Het kan bij de mens het bewustzijn verruimen en dat leek mij een goed idee om eens te gaan doen. Ik heb namelijk een chronische nier ziekte en men zegt dat deze therapie, om het maar zo te noemen, effect op je kan hebben en de chronische klachten zelfs kan verminderen. Het effect dat de mens krijgt van de innelijke reis heeft een effect dat meestal tussen de 4 en 8 uur duurt, wel pittig lang, maar ik dacht: Je moet er toch ooit iets voor over hebben. Ik zag dit namelijk als laatste hulpmiddel om van mijn klachten af te komen. Wil jij weten wat je allemaal gaat doen bij innerlijke-reis en wat de effecten zijn van Ayahuasca? Lees dan deze blog door, maar wees zorgvuldig in het kiezen van een centrum waar ze dit aanbieden, neem zeker niet de eerste die je tegenkomt want het is best gevaarlijk kan ik wel zeggen, nadat ik het gedaan heb!

Effecten Ayahuasca

Bij de Ayahuasca reis kunnen er veel verschillende effecten omhoog komen. Dit varieert van het licht stimulerend tot extreem visionair. De plant wordt doorgaans als sjamanistisch communicatiemiddel of medicijn toegepast, vooral tijdens de ceremoniële sessies. Bij innerlijke-reis wordt je onder begeleiding van een ervaringsdeskundige in zo’n innerlijke trans gebracht. Tijdens deze reis kunnen er veel dingen gebeuren maar het belangrijkste is dat je begeleidt wordt door iemand die er ervaring mee heeft en die er voor zorgt dat je er niet bang van wordt.

Heilige planten

Ayahuasca wordt gezien als een heilige plant. En je komt het, door de stijgende populariteit steeds vaker tegen in nieuwsberichten en tijdschriften. Ben jij ook geïnteresseerd in een innerlijke reis? Kijk dan eens op innerlijke-reis.nl