Risaco
Image default
Aanbiedingen

Leuke ideeën voor een dagactiviteit

Er zijn genoeg redenen om er eens lekker een dagje op uit te gaan. Maar wat kun je op zo’n dag gaan doen? Wij hebben een aantal ideeën om er een fantastische dag van te maken.

 

Bubbelbal

Je hebt vast wel eens een video voorbij zien komen van mensen die een voetbalwedstrijd spelen in van die doorzichtige ‘’bubbels’’. Dit heet Bubbelbal. Met een bubbelbal kun je heerlijk tegen elkaar aan botsen en pijnloos op de grond vallen. Ook word je er een beetje gedesoriënteerd van, je loopt natuurlijk niet dagelijks met zo’n grote luchtbal om je lichaam. Dit zorgt voor een extra grote glimlach op je gezicht!

 

Dart-voetbal

Darten en voetballen, twee enorm populaire sporten in Nederland. Wat als je deze twee nou samen voegt? Dubbel plezier natuurlijk! Dart-voetbal is een XL versie van darten, maar in plaats van pijltjes schop je een voetbal tegen het dartbord. Leuk om te kijken wie nou echt doelgericht tegen een voetbal kan schoppen. Je kunt op twee manieren spelen: volgens de traditionele regels van darten zoals van 501 naar precies nul of je kunt kijken wie de hoogste score kan halen. Als variatie kun je de bal ook altijd nog gooien, mocht het toch lastig zijn om de bal precies tegen het bord aan te schoppen.

 

Leuke extra: Snelheidsmeter

Bij dart-voetbal kun je ook een snelheidsmeter huren. Zo kun je zien wie het hardste kan schieten en of jouw schot ook echt de beste is. Altijd leuk om er een extra wedstrijdelement aan toe te voegen!

 

E-chopper

Een iets meer ontspannen activiteit is de e-chopper. Dit is een soort elektrische bromfiets met een blauw kenteken. Het ziet er wel net zo stoer uit als de andere activiteiten, maar het is wel een stuk ontspannender. Je kunt namelijk gewoon rustig zitten. Met een maximale snelheid van 25km per uur en een actieradius van 40 á 50 kilometer is dit voor iedereen toegankelijk. Het leuke is dat de elektrische motor zo stil is, dat je de hele rit nog lekker met elkaar kunt doorpraten.

 

https://www.bubbelbal.nl/