Risaco

Whiskey karaf als kerstcadeau

Een whiskey karaf als kerstcadeau is natuurlijk extra speciaal. Kerst is een moment om aan elkaar te laten zien hoe belangrijk familie is. Je brengt samen vaak gezellig de kerstdagen door onder de kerstboom. Natuurlijk mogen hier ook prachtige cadeaus liggen om samen te delen. Een whiskey karaf is natuurlijk het ideale cadeau voor een liefhebber van whisky. Alleen je komt een whisky karaf natuurlijk niet zomaar even tegen in de winkel. Met heel veel geluk kan je een paar goedkope whiskey glazen vinden, maar niet echt zo’n prachtig karaf van echt kristalglas.

Whiskey karaf ingepakt in een prachtige giftbox.

Een kerstcadeau mag natuurlijk wel iets specialer zijn. Het is één keer per jaar dat je zo’n mooi cadeau weggeeft. Dit keer is het cadeau dan ook ingepakt in een prachtige blauwe giftbox. Je hebt zo echt een cadeau om te geven. De whiskey karaf is gemaakt van puur kristalglas en glinstert je tegemoet. De glazen voelen zwaar aan en je hebt echt het idee dat je een stukje kwaliteit in handen hebt. Als je op zoek bent naar het ultieme kerstcadeau, dan kom je al snel uit bij een whiskey karaf van de Whiskey Glazen Shop.

Whiskey karaf online bestellen.

Een whiskey karaf kan je eenvoudig online bestellen via de online shop. In de shop heb je de mooiste karaffen staan waar je uit kan kiezen. Vooral de A Quadro is een echte favoriet onder de liefhebbers. Het is een uniek, maar modern design waar je lekker een glaasje whiskey uit kan drinken. Bij een whiskey karaf ontvang je zes whiskey glazen zodat iedereen een glaasje mee kan drinken met jouw favoriete drankje!

http://www.whiskeyglazenshop.nl