Categoriearchief: Architectuur

Ook mogelijk lichtstraat tegen gevel

Vaak denken mensen dak je een plat of even dak moet hebben om een lichtstraat te laten plaatsen maar wat ze niet weten is dat lichtstraat tegen gevel plaatsen ook mogelijk is. Je hebt dus niet perse een plat of even dak nodig als je graag een lichtstraat wil laten plaatsen.

Vlakke lichtstraat

Als je geen plat of even dak hebt kun je helaas niet een vlakke lichtstraat laten plaatsen. Het alternatief is een lichtstraat tegen gevel alhoewel het anders uitziet is het nog steeds heel mooi en heeft het dezelfde functie. Met een lichtstraat wil je meer licht in het huis en je wilt dat het huis ademt. Je kunt dit allemaal voor elkaar krijgen met een lichtstraat tegen gevel.

Aanpassingen

Vaak zijn er wel wat kleine aanpassingen aan het gevel nodig om de lichtstraat te plaatsen en er moet natuurlijk ook plaats worden gemaakt ervoor. Een gat snijden voor lichtstraat tegen gevel is dan ook nodig. In het gat komt dan de lichtstraat te zitten. Hoeveel de aanpassingen gaan kosten is afhankelijk van de maten van de lichtstraat en de gevel zelf. Is het een oude woning met gevel of nieuw? Dit wordt allemaal meegenomen in het berekenen van de prijs.

Handelszaken moeten denken aan veiligheid en diefstalpreventie

Meer dan ooit moeten handelszaken zich nu richten op veiligheid en diefstalpreventie. Beveiligingssystemen kunnen behoorlijk duur zijn, en zij die er reeds geplaatst hebben kunnen nog steeds voordeel halen uit een robuust slot. Een prachtig afsluitsysteem kan niet alleen de dief afschrikken, maar kan ze er ook van weerhouden om zich toegang te verschaffen tot een handelsruimte.

Of het nu te wijten is aan de economie of aan andere factoren, feit is dat de misdaad toeneemt. De dieven worden driester, en velen verkiezen dan ook om het binnendringen in woningen achterwege te laten en direct naar de meer waardevolle goederen te gaan, zoals men die vindt in handelszaken. Jammer genoeg denken veel handelaars verkeerdelijk dat het afsluitsysteem dat ze thans hebben, zal volstaan. Het zou niet mogen zijn dat men de nood aan commerciële slotenmakers onderschat, totdat er echt een misdaad wordt begaan.

Sommigen zullen misschien denken dat ze zo’n dienstverlening niet nodig hebben omdat ze geen fysieke goederen in voorraad hebben. Maar in werkelijkheid heeft elke zaak die cash geld beheert, die computers gebruikt voor het werk, of die gevoelige informatie over klanten bijhoudt, extra beveiliging nodig. Dieven met een beetje inzicht weten nu ook wel dat het stelen van persoonlijke informatie meer kan opbrengen dat het stelen van fysieke zaken, en dat het stelen van identiteitsgegevens hen meer geld kan verschaffen. Daarom de noodzaak aan extra bescherming.

Commerciële slotenmakers bieden je een nauwkeurige evaluatie aan van het bestaande afsluitsysteem , en hoe het kan verbeterd worden. Net zoals bij de meeste andere dienstverleningen is het mogelijk om een offerte te krijgen alvorens tot de veranderingen te beslissen. Een bedrijf vinden dat zo’n offerte regelt kan gemakkelijk on-line gebeuren. Het is ook mogelijk om op het internet diverse types van sloten te ontdekken, zoals men er ook gebruikersbeoordelingen kan lezen over specifieke slotenmakers.

De sloten zijn niet altijd wat ze zouden moeten zijn. Vandaag de dag bestaat er een grote verscheidenheid waaruit men kan kiezen. De combinatie van robuust metaal en van sloten die praktisch niet kunnen worden gepickt, maakt de nieuwe generatie sloten zelfs beter dan ooit tevoren. De prijs van deze sloten, installatie inbegrepen, is aanzienlijk minder dan dat van een beveiligingssysteem, en je moet er ook geen maandelijkse monitoring kosten voor betalen.

Het beste handelingsplan is vooruit te zien en de sloten up te daten voordat de moeilijkheden er zijn. Professionele slotenmakers kunnen advies verlenen over het afsluitsysteem dat de zaak zou moeten hebben. Door contact te nemen met een commerciële slotenmaker , kunnen ze op de hoogte gesteld worden van het allernieuwste in de slotentechnologie , en hoe deze vooruitgang ze kan helpen om hun zaak verder te beveiligen.

Als je hulp nodig hebt om het afsluitsysteem van jouw handelszaak veiliger te maken, wacht dan niet langer en neem contact met een lokale in jouw buurt. Mocht je in Rotterdam en omgeving wonen bekijk dan eens de volgende website voor de ideale slotenmaker: http://www.locksecure.nl/slotenmaker-rotterdam/