Categoriearchief: Auto

Zichtoplossingen voor in het verkeer

Nu de zomer is aangebroken, vertrekken we met zijn allen het liefst naar een ver lang, waar we kunnen genieten van tropische temperaturen en onbekende culturen. Toch nemen we maar al te graag ons hele hebben en houwen mee in een camper of caravan, zodat we alsnog ons eigen stulpje hebben in het onbekende land. Tegenover het voordeel dat we onze eigen plek hebben, staat dat we ook een lange rit moet maken in een warm voertuig. Hoewel dit in de eerste instantie geen problemen hoeft op te leveren, is het van groot belang om over de juiste veiligheidsmiddelen te beschikken om veilig de weg op te kunnen gaan.

Specialist op het gebied van voertuig- en verkeersveiligheid Van Zwitserland verdiept zich doorlopend in geavanceerde zichtoplossingen in het verkeer. Om te beginnen met het beperkte zicht aan de zijkanten van grote voertuigen, waaronder vrachtwagens en campers. Onoverzienbare gevaren in het verkeer ontstaan namelijk in situaties waarin erg beperkt zicht is aan de zijkanten van het voertuig. Denk bijvoorbeeld aan de gevolgen van beperkt zicht in combinatie met wachtende fietsers voor het stoplicht naast één van deze gigantische voertuigen of in combinatie met inhalende auto’s op de snelweg. Belangrijk is dus dat je over frontcamera’s beschikt of aanvullende zijspiegels hebt, waarmee je beter zicht krijgt op de situatie en gevaren voor kunt zijn. Daarnaast is het een uitstekend idee om een achteruitrijcamera vrachtwagen aan te schaffen, wanneer je je regelmatig in dit voertuig bevindt. Deze geavanceerde achteruitrijcameras hebben als groot voordeel dat je wactende auto’s of fietsers achter jouw vrachtwagen of camper direct opmerkt, wat veiligheid in het verkeer doet toenemen.

Herken jij de gevaren op de weg of wordt jij zelf beperkt in jouw zicht? Bezoek dan snel de website van zichtspecialist Van Zwitserland en laat je informeren door onze experts!

https://www.vanzwitserland.nl/

Zakelijk leasen als ZZP-er

Als ZZP-er heb je een hoop vrijheden, maar daar tegenover staan een hoop verantwoordelijkheden. Gezien steeds meer mensen de keuze maken om iets voor zichzelf te beginnen, worden ook de mogelijkheden die je hebt als zelfstandige een stuk uitgebreider. Zo kun je tegenwoordig je financiële zaken uitbesteden, aanspraak maken op subsidiepotjes om bijvoorbeeld deel te nemen aan opleidingen of cursussen en kun je van gemakken gebruik maken waarvan je voorheen wellicht dacht dat deze alleen besteed zijn aan grotere bedrijven. Een van deze zaken is zakelijk leasen.

Zakelijk leasen

De kans bestaat dat je stad en land afstruint om je zakelijke netwerk te vergroten. Van klant, naar leverancier, via een koffietentje om wat dringende zaken op je laptop af te handelen, weer door naar huis om vervolgens de kids uit school te halen, en misschien nog even langs de supermarkt te rijden voor een paar kleine boodschapjes. Wanneer je zoveel tijd doorbrengt in de auto, is het niet verwonderlijk dat je je auto gaat zien als je tweede huis. Het is dan ook prettig wanneer ook je mobiele stulpje een omgeving biedt die aanspreekt, comfortabel is en van alle gemakken voorzien.

Wie gaat dat betalen?

Zeker wanneer je nog niet zo lang op weg bent met je eigen onderneming, lijkt een dergelijke auto wellicht nog mijlenver weg. Dit hoeft echter niet het geval te zijn. Heb je weleens nagedacht over zakelijk leasen? Ook als zzp-er bestaan er mogelijkheden om een auto op de zaak te rijden, zelfs wanneer je beschikt over een fluctuerend inkomen. Zakelijk leasen zzp kan een oplossing zijn voor startende ondernemers en wordt in verschillende vormen aangeboden. Het is alleen even zaak om uit te vogelen welke vorm van zakelijk leasen zzp het beste aansluit op jouw persoonlijke situatie.

https://www.zakelijkautoleasen.nl/

Autoverzekering vergelijken?

Autoverzekering vergelijken

Autoverzekering vergelijken is tegenwoordig heel normaal, Dit is natuurlijk ook goed te begrijpen, je kunt als consument een hoop centjes besparen en wie wilt dit nou niet? De opties en mogelijkheden zijn dan ook heel groot. Het belangrijkste van een autoverzekering is dat je veilig de weg op kunt zonder zorgen te hoeven maken mocht je in aanraking komen met andere medeweggebruikers. Het is in ieder geval goed om te weten dat u tenminste voor een aantal zaken goed geregeld bent en dat u daarvoor gedekt bent.

De kosten vergelijken

Het belangrijkste voordeel van het vergelijken van autoverzekeringen is dat je controle hebt over jouw kosten. Dit is ook eigenlijk het doel van een vergelijker. Deze zorgt ervoor dat de goedkoopste aanbieders boven op de lijst komt te staan. Wanneer je alle verschillende aanbieders naast elkaar legt, kan je op een gemakkelijke manier de laagste autoverzekering uitkiezen die immers bij jouw situatie past! De besparing kan op die manier veel verschillen tussen verschillende aanbieders. Het is natuurlijk je tijd waard om je hierin te verdiepen, het is slechts een paar minuten werk, maar kan je per jaar wel tot 300 euro besparen. Een goede reden om dit even te gaan onderzoeken. Vaak blijkt het zo te zijn dat je bij een andere verzekeraar beter af bent dan bij je huidige verzekeraar.

Regelmatig opnieuw doen

Tegenwoordig is het vergelijken van autoverzekering gemakkelijk en snel te doen. Op het internet kun je allerlei verschillende vergelijkingtools vinden waar mee je direct kunt beginnen met het vergelijken van de goedkoopste aanbieders. Je moet er wel rekening houden dat de prijzen slechts voor een bepaalde periode geldt. In de loop der jaren kunnen er allerlei dingen veranderen, daardoor is het goed mogelijk dat een ander aanbod beter aansluit dan wat je in gedachte had. Houd daar dus in ieder geval wel rekening mee! Het is daarom ook weleens de moeite waard om nog eens een keer terug te keren en te kijken wat de mogelijkheden weer zijn.

De mogelijkheden verkennen

Als je autoverzekering ga vergelijken, dan kijk je meestal naar de prijs. Het is natuurlijk wel belangrijk te weten wat de verschillende verzekeringen precies inhouden. Dit is namelijk ook een belangrijke punt bij dit soort verzekeringen. Je wilt natuurlijk weten dat je zo goed mogelijk bent verzekerd. Daarom is het zeer belangrijk om naast het vergelijken van de prijzen ook te weten wat je kunt verwachten als je een autoverzekering hebt afgesloten. Zo krijg je een goed en compleet beeld van de prijs en wat je kunt verwachten.
Direct vergelijken van de verzekeringen
Het is natuurlijk altijd handig als je nu direct tot actie komt en begint met het vergelijken van autoverzekeringen. Hoe eerer je dit doet, hoe meer je kunt besparen. De tools kun je online makkelijk vinden, en binnen enkele minuten weet je hoeveel je kunt besparen op jaarbasis. Bovendien zijn de prijzen actueel en worden deze bij de dag altijd geupdate, zo ben je zeker van je zaak en weet je dat dit om de huidige prijzen gaat. Dat scheelt voor jou veel zoekwerk. En krijgt je direct en een compleet beeld wat je kunt verwachten.

https://www.zum.nl/autoverzekering/

Gelijk Geslaagd een goed idee!

Je autotheorie in Rotterdam halen doe je natuurlijk bij Gelijk Geslaagd. De manier van lesgeven is uniek en zeer efficiënt. In slechts één dag wordt alle lesstof je op een slimme manier bijgebracht en doe je het auto theorie examen bij het CBR.

Vroege start

De dag begint vroeg, om 07.00 uur om precies te zijn. Je wordt persoonlijk ontvangen door de docent en tijdens de uitleg krijg je natuurlijk koffie en/of thee. Je maakt kennis met de belangrijkste verkeersregels en -borden. Ook wordt je voorbereid op strikvragen, want die zitten er iedere keer wel tussen. Punten waar de focus op liggen zijn onder meer: actuele wetten en regels, het leren herkennen van gevaar, verkeersinzicht en veelvoorkomende risico’s. Om alle info te kunnen onthouden, krijg je een aantal ezelsbruggetjes. En omdat je kennis helemaal fris is -je doet ten slotte dezelfde middag examen- kun je er echt van uitgaan dat je slaagt. Wist je dat er bij Gelijk Geslaagd al zeker 15.000 leerlingen hun theoriecertificaat hebben gehaald. 

Binnen 1 dag slagen

Als jij in één keer wilt slagen voor je autotheorie, dan zit je dus goed bij Gelijk Geslaagd. Het theorie examen bestaat uit drie onderdelen. Zo zijn er 13 vragen over het herkennen van gevaar en in totaal 35 vragen over risico’s, wetten en verkeersregels/inzicht. Voor komende lesdagen check je de website. Per dag kun je zien of er nog plek is. Inschrijven gaat super eenvoudig. Klik op het blauwe blokje met ‘aanmelden’ naast de datum van jouw voorkeur. Vul de gegevens in en klik op aanmelden. De kosten bedragen op dit moment €89. Inbegrepen zijn de les-ochtend, een voedzaam en gezond lunchpakket, het vervoer naar de examenlocatie en jouw reservering bij het CBR. Het examen zelf bedraagt €31 en dat kun je nog apart afrekenen. Heb je een vraag, bel dan een van deze nummers: 085-401 87 34 / 06 27 65 41 36. Mail je liever? Het mailadres is info @ gelijkgeslaagd. nl

Wat is rittenregistratie eigenlijk?

Voor de mensen die een zakelijke auto hebben weten vast wel wat de registratie van ritten is, maar voor de mensen die hier nog nooit van gehoord hebben, gaan we het toch even uitleggen. Het woord rittenregistratie zegt het waarschijnlijk al wel, het is namelijk het registreren van de ritten die er met een auto worden gemaakt. Het is echter niet zomaar dat de ritten worden geregistreerd, het heeft namelijk vaak wel een speciaal doel. Als je een auto van de zaak krijgt, kun je er vaak voor kiezen om er alleen zakelijk mee te rijden, of ook voor privédoeleinden te gebruiken. De keuze ligt dan eigenlijk in het midden, want op het moment dat je er alleen zakelijk mee mag rijden, betekent dit dus dat je een auto erbij moet hebben voor privégebruik. Sommige mensen vinden dit niet erg, omdat de partner ook een auto nodig heeft. In sommige gevallen vinden mensen dit echter onnodig en op dat moment kunnen ze er dus voor kiezen om de auto ook privé te gaan gebruiken van de zaak. Echter moet je dan wel bijtelling betalen en hierbij komt de rittenregistratie dan kijken. Als je een auto van de zaak hebt, kan de zaak middels rittenregistratie precies bijhouden hoeveel privé kilometers je per jaar rijdt. Als dit meer dan 500 is, dien je bijtelling te betalen voor de zakelijke auto en kun je dit niet meer afstaan aan de belasting. De rittenregistratie is eigenlijk niet veel meer dan een kastje in de auto die bijhoudt hoeveel kilometers je rijdt en hoeveel kilometers je privé rijdt en niet voor de zaak. Het is zowel voor de zaak als voor de gebruiker erg handig, omdat op deze manier fouten in de administratie worden voorkomen en ook hoeft de gebruiker niet meer steeds rekening te houden met het feit dat hij of zij de gereden ritten zelf moet registreren.Autoraces zijn niet niks

Een bijzonder soort wagen gebruikt voor de sport is de racewagen. L vroeg nadat de auto was uitgevonden begonnen mensen wedstrijdjes te houden wie er het hardst kon rijden. één van de eerste snelle auto’s was ontworpen en gebouwd door Adam Opel uit Duitsland. Hij werd bestuurd door Jorns. Hij verbrak het record met 180 kilometer per uur. Hij begon er wedstrijden mee te rijden in 1919.  

De bugatti type 29 was een sigaarvormige Italiaanse auto gebouwd om te racen. Het was een belangrijke auto die voor altijd een keerpunt zou zijn in de geschiedenis. Het was de eerste gestroomlijnde auto ooit. Hij was bedoeld voor de grote grand-prix races. De uitlaat van de auto stak uit zijn staart. 

Deze dagen heb je de nieuwste, meest moderne auto’s zoals een FerrariPorsche of een Lamborghini. Deze kunnen snelheden halen van soms wel 320 kilometer per uur. Moderne formule één wagens halen soms zelfs de 400 kilometer per uur. er bestaan zelfs auto’s die nog twee of drie keer zo snel gaan. Ze hebben een raketmotor waarmee ze een snelheid kunnen opbouwen van niet minder dan 1200 kilometer per uur. Met deze voertuigen worden de serieuze records gebroken. Ze gaan sneller dan het geluid. In Nederland zal je er niet veel aan hebben. Hier sta je vooral in de file. 

Er komen steeds mooiere, handigere snufjes in de auto’s van nu. Je kan je telefoon opladen in de auto, makkelijk parkeren met de handsfree optie of makkelijk achteruit rijden met een goede achteruitrij camera. Deze achteruitrij camera’s worden ook steeds verder uitbereid. Bij de beste achteruitrijcamera zie je van boven af waar je rijdt en welke kant je op moet. In de toekomst zullen er nog veel meer opties en nieuwtjes komen dat dat er al zijn en de snufjes van nu zullen ook weer geüpdatet worden. 

https://www.achteruitrijcamerawinkel.nl

Goede en betrouwbare autogarage Hengelo

Bent u op zoek naar een goede en betrouwbare autogarage uit Hengelo en omgeving? Dan bent u bij dit bedrijf aan het juiste adres! Deze autogarage in Hengelo heeft al jaren een gevestigde naam in de stad en staat bekend om zijn goede auto’s en uitstekende service. Als u een auto koopt wilt u immers geen garantie tot de deur en dat snapt deze autogarage uit Hengelo maar al te goed. Het is een universeel autobedrijf die RDW erkend zijn en ook nog eens APK keuringen uit mogen voeren. Ze hebben jarenlange ervaring met veel soorten personenauto’s en kunnen u ook verder helpen als er iets met uw bedrijfswagen aan de hand is. Het is namelijk wel zo fijn dat dit bedrijf niet alleen personenauto’s als specialiteit heeft, maar ook bedrijfsauto’s.

 

U kunt bij deze autogarage in Hengelo uiteraard terecht voor de aanschaf van een tweedehands auto. Ze hebben een breed aanbod aan verschillende automerken en voor iedereen zit er wel wat moois tussen. Daarnaast zijn ze ook gespecialiseerd in het onderhoud van auto’s en andere reparatiewerkzaamheden. Als u uw auto bij deze autogarage in Hengelo koopt, weet u in ieder geval dat u nooit meer ergens stil komt te staan zonder dat u geholpen wordt. En dat is toch wel vaak een probleem voor mensen die een auto kopen bij een niet betrouwbare autogarage in Hengelo. Hoe vaak hoor je het wel niet dat mensen duizenden euro’s hebben uitgegeven aan een auto die volgens de verkoper aan al hun eisen voldeed, maar vervolgens binnen een week stil stond? Deze autogarage in Hengelo verkoopt geen auto’s zonder garantie en zal ook altijd een eerlijk advies blijven geven bij de inkoop en verkoop van auto’s. Voor meer informatie over het autobedrijf of over de producten verwijzen we u graag door naar de website.

 Kies je voor een elektrische auto?

Je bent op zoek naar een nieuwe auto; ga je voor een benzine of een elektrische auto? Wij weten allemaal dat benzineauto’s schadelijk zijn voor het milieu. Dat is bij een elektrische auto (gelukkig) anders. Een elektrische auto stoot namelijk geen schadelijke uitlaatgassen uit. Daarnaast kan de brandstof op een groene manier worden verkregen. Maar zijn er nog meer voor of nadelen aan elektrisch rijden? In dit artikel gaan wij hier verder op in. Blijf lezen als je nieuwsgierig bent.

Hoe vaak gebruik je de auto?

Het tanken van een benzine auto duurt gemiddeld enkele minuten. Dat is bij een elektrische auto wel anders. Het opladen van een elektrische auto varieert tussen de 8 uur en 30 minuten (thuis opladen vs een snellelaadpaal). Wil je een laadpaal voor thuis? Hier kan je een laadpaal aanvragen

Het thuis opladen van een elektrische auto duurt ongeveer 8 uur (met een 220 V-aansluiting). Het opladen van een elektrische auto bij een oplaadpunt duurt gelukkig minder lang; ongeveer zo een 2 uur. Maak je gebruik van een snellelaadpaal dan duurt het opladen ongeveer een half uur.

Financieel: de investering

Een elektrische auto is in vergelijking met een benzine auto relatief duur. Daarnaast heb je naast de auto een elektrische laadpaal/laadstation nodig om de auto op te laden. Het laten plaatsen van een laadpaal brengt ook een aardige investering met zich mee. Maar gelukkig zijn er diverse subsidies beschikbaar voor het elektrisch rijden. Hierbij kan je denken aan MIA en VAMIL. Dit zijn regelingen die beschikbaar zijn voor de investering in o.a. laadpalen.

De initiële investering is dus hoger bij een elektrische auto, maar gelukkig zijn er ook financiële voordelen. Zo zijn de brandstofkosten een stuk lager. Daarnaast zijn de onderhoudskosten van een elektrische auto niet hoog.

De brandstofkosten bij elektrisch rijden zijn namelijk een stuk lager. Dit komt omdat een elektrische auto weinig bewegende onderdelen heeft die snel verslijten. Daarnaast hoef je ook bepaalde onderdelen niet te vervangen, zoals het verversen van de olie.

Meer informatie over elektrisch rijden?

Wij hopen dat dit artikel je helpt bij het maken van de juiste keuze. Indien je meer informatie wilt over elektrisch rijden dan kan je contact opnemen met Reith Power.

http://reithpower.nl/laadpaal-aanvragen/

Brommobiel verkopen voor een eerlijke prijs?

In de jaren zeventig werd er in Frankrijk gezocht naar een makkelijk vervoersmiddel waarmee men overdekt en comfortabel mee kon rijden en waarvoor men geen rijbewijs nodig had en dat is de brommobiel verkopen geworden. In de jaren daarop werd dit vervoerstype steeds populairder voor mensen die op leeftijd raakte en die daardoor meer moeite kregen met het besturen van hun auto, maar die toch wel een stukje vrijheid wilden om van A naar B te komen.

 

Eenvoudig jouw brommobiel verkopen

De brommobiel verkopen is een vervoermiddel met weinig rompslomp dat heel erg zuinig rijdt, en dat is beslist ook een reden waarom je deze leuke voertuigen steeds meer in het straatbeeld ziet. Het is zelfs zo dat er ook al clubs en verenigingen zijn opgericht voor en door de bezitters van de brommobiel verkopen. Door de jaren heen zijn er steeds meer merken bij gekomen en de typen zijn ook veel diverser geworden en daarom is er nu zoveel keus dat er altijd wel een passende brommobiel verkopen voor u bij is. Een brommobiel verkopen is niet alleen een goed alternatief voor mensen die geen auto meer kunnen of mogen rijden, maar vooral in en om de stad is het erg handig om zo’n klein voertuig te hebben, dat bovendien door de lage snelheid ook nog eens heel veilig is.

Eerlijke prijs ontvangen voor jouw brommobiel?

De brommobiel verkopen is een lief klein autootje waarmee je geen rijbewijs voor de auto nodig hebt, maar wel een bromfiets rijbewijs en als bestuurder hiervan moet je je wel houden aan de regels van een personenauto, maar dan met een beperkte snelheid van maximaal 45 kilometer per uur en daarom wordt dit lieve kleine autootje ook wel een 45 kilometer auto genoemd. De aanschaf van een brommobiel verkopen is zeker niet goedkoop, maar daar tegenover staat dat deze enorm zuinig is in het verbruik van de brandstof. De kosten voor het onderhoud en de verzekering liggen ook nog eens een stuk lager dan die van de lichtste auto en je hoeft ook geen wegenbelasting te betalen.

Voordelen van jouw brommobiel verkopen

Was de eerste brommobiel verkopen nog zonder toeters en bellen te koop, tegenwoordig zijn de nieuwste modellen al uitgevoerd met achterruit verwarming, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, elektrische ramen, getint glas, lichtmetalen velgen, achterruiten wissers verwarming, een hoge instap en ze zijn veiliger geworden door de zogenaamde kooiconstructie. Dat maakt een brommobiel verkopen tot een heel handig vervoersmiddel voor mensen in de stad want er valt heel makkelijk mee te parkeren en mensen die niet meer kunnen of mogen autorijden. Dat is waarom je steeds meer van die leuke brommobiel verkopen op de weg ziet.

http://www.brommobielverkopen.com/brommobiel-verkopen/

beter dan niets

Het is voor bestuurders van grote voertuigen gewoon super lastig om achteruit te rijden. Grote voertuigen hebben een grotere dode hoek waardoor het veel moeilijker is voor de chauffeurs van deze voertuigen om veilig achteruit te rijden. De kans op ongelukken is bij voertuigen met een grote dode hoek dan ook hoger dan bij voertuigen met een kleinere dode hoek. De belangrijkste oorzaak daarvan is omdat er bij grote voertuigen meestal maar een deel van de omgeving van het voertuig kan worden gezien. Chauffeurs weten daarom ook vaak niet wat er achter zich afspeelt.

Om schade ongelukken en ongevallen tijdens het achteruitrijden tegen te gaan kun je gebruik maken van een achteruitrijcamera. Een achteruitrijcamera neemt het grootste deel van de dode hoek van een groot voertuig weg waardoor schade maken ineens verleden tijd is. Een camera is daarom erg nuttig voor bestuurders van grote voertuigen. Toch hebben bestuurders van andere voertuigen ook veel aan een dergelijke camera, want bestuurders van kleine voertuigen wordt aangeraden zo’n camera aan te schaffen. Veiligheid gaat voor.

De schade die dan wordt voorkomen is vaak meer dan de prijs van een nieuwe achteruitrijcamera. De reden waarom mensen geen achteruitrijcamera kopen is omdat de prijs van een achteruitrijcamera ergens tussen de tweehonderd en de driehonderd euro begint en dat vinden veel autobezitters duur.

Het enige nadeel op dit moment lijkt dat het combineren van de monitor en de camera lastig is. Zo is het niet mogelijk om camos camera te koppelen aan een monitor van een volledig ander merk. Het enige merk dat rekening houdt met verschillen tussen voeding van de verschillende camera is van Zwitserland. Met van Zwitserland is het wel mogelijk om verschillende merken aan te sluiten op hun camera’s en monitors.

Daarom is dit bedrijf ook zo onwijs succesvol, zeker in de laatste aantal jaren zijn hun verkoopcijfers geëxplodeerd.

http://www.vanzwitserland.nl/