Categoriearchief: Banen en opleidingen

Een professioneel werving- en selectiebureau in de Food branche

Ben je op zoek naar een professioneel werving- en selectiebureau dat zich richt op recruitment van hogeropgeleide in de Food branche? Dan schakel je het best de consultants in van het bedrijf MY Recruitment. Deze specialisten kennen de branche als hun broekzak en bezitten jarenlange ervaring in recruitment. Diverse medewerkers hebben zelf op professioneel niveau gewerkt in deze branche en kunnen jou daarom perfect assisteren. Ben jij dus op zoek naar een baan in de Food, schakel dan de experts van dit werving- en selectiebureau in! Ze hebben partnerschappen met producenten en leveranciers van ingrediënten voor de levensmiddelenindustrie. Verder hebben ze vacatures voor binnen de distributie en bij producenten van eindproducten voor zowel mens als dier. Bekijk of er een vacature is die aansluit op jouw wensen en laat deze specialisten je assisteren bij je zoektocht naar de perfecte functie.

Wat verwachten de consultants van jou

Wanneer jij dit werving- en selectiebureau voor Food wilt inschakelen om jou te helpen aan een baan in de Food branche, dien je wel aan bepaalde eisen te voldoen. Zo is het onder andere zo dat ze wensen dat je een technische opleiding hebt gevolgd. Deze opleidingen zijn bijvoorbeeld: levensmiddelentechnologie, biotechnologie of andere vergelijkbare opleiding op hbo- of wo-niveau. Deze opleidingen bieden namelijk een gezonde basis voor diverse functies waar het bedrijf vacatures voor heeft. De consultants van dit bedrijf zijn uiterst professioneel en zullen altijd kijken naar een functie die aansluit op jouw wensen en behoeften. Daarbij zoeken zij een functie waarbij de mogelijkheden je aanspreken. 

Neem direct contact op met deze specialisten

Allereerst gaat het contact via MY Recruitment. Door middel van een uitgebreid gesprek komen zij erachter of je een match bent met het bedrijf waar je wilt solliciteren. Vervolgens begeleiden zij het gehele proces van A tot Z. Vanaf het eerste gesprek tot aan het tekenen van je contract. Ben jij klaar om de specialisten van dit werving- en selectiebureau in te schakelen voor een nieuwe baan in de Food? Neem dan direct contact met ze op voor het plannen van een kennismaking. Zij helpen je graag verder!

https://www.my-recruitment.com/

Process- & Quality Engineer – Chemie

Wilt u uw procesinzichten en talenten inzetten voor procesoptimalisatie wanneer u deze start in een productieomgeving? De uitdaging aangaan om nieuwe werkwijzen te implementeren en machines aan te passen? Kunnen uw sterke leiderschapsvaardigheden ervoor zorgen dat uw team als een trein loopt? Werk je goed in het team en werk je systematisch waarin je het team kunt aansturen en een actieplan kunt ontwikkelen? Lees dan je toekomstige functieomschrijving!

Onze partners zijn op zoek naar procesingenieurs en productiepersoneel om hun productieafdelingen te helpen organiseren en leiden. Dit bekende productiebedrijf staat bekend om haar kernwaarden: duurzaamheid, kwaliteit en innovatie.

Jouw verantwoordelijkheden

Als proces- en kwaliteitsbegeleider ben je eindverantwoordelijk voor de interne kwaliteit en processen van het bedrijf.

Uw functieverantwoordelijkheden omvatten:

Kwaliteit

 • Je beheert en verbetert het systeem continu op basis van kwaliteit (ISO 9001 en automotive-gerelateerde kwaliteit) en milieu (ISO 14001).
 • Je bent verantwoordelijk voor het leiden van verbeterprojecten met betrekking tot producthandling op verschillende afdelingen.
 • U kunt de productkwaliteit gedurende het hele productieproces waarborgen (intern en onderaannemers / leveranciers) en problemen oplossen met betrekking tot kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu.
 • Je onderhoudt en ontwikkelt klachtenafhandeling.
 • Je biedt technische ondersteuning voor productie (assistentie verlenen bij kwaliteits- en operationele problemen) en wereldwijde textielverkoop (oplossen van klantproblemen met betrekking tot kwaliteit).
 • Je begeleidt en traint kwaliteitscoördinatoren en geeft leiding aan het laboratoriumteam.

Processen

 • Je zorgt voor stabiele en goed gecontroleerde bestaande processen (interne en onderaannemers / leveranciers) om de productbetrouwbaarheid en het voldoen aan klantstandaarden en specificaties te waarborgen.
 • U kunt bestaande processen verbeteren op het gebied van gezondheid en veiligheid, kwaliteit, kosten, output en ecologie.
 • Je onderzoekt en stelt nieuwe technologieën voor het proces voor, en ondersteunt R&D bij het vrijgeven van nieuwe producten of processen in productie.
 • Je definieert en implementeert een stappenplan om aan toekomstige behoeften te voldoen.
 • Je coacht en daagt procesingenieurs uit.

Jouw profiel

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te voeren, heb je als proces- en kwaliteitsbegeleider minimaal 5 jaar kwaliteits- en / of procesingenieur ervaring. Kennis van automotive quality thinking (VDA 6.3) is een prioriteit. 

Je hebt een nauwe band met techniek, je kunt snel informatie inwinnen en betrouwbaarheid uitstralen. Je hebt een masterdiploma (gerelateerd aan industrieel-civiele techniek) en een diepgaande kennis van projectmanagement.

Daarnaast ben je analytisch en open, gepassioneerd door digitalisering en bekend met 6 sigma. Je genereert nieuwe (innovatieve) ideeën en erkent systematisch de behoefte aan nieuwe of aangepaste methoden in een dynamische zakelijke omgeving. Ten slotte zorgen uw leiderschapsvaardigheden ervoor dat u het team soepel kunt aansturen. Bovendien is het oplossen van problemen een onderdeel van de vaardigheid en ben je een persoon met een sterke toewijding. Daarnaast spreek je vloeiend Nederlands en Engels, waarbij Frans de voorkeur heeft. Je bent tenslotte bereid om eens per maand te reizen.

Ons aanbod

Als proces- en kwaliteitsbegeleider zul je merken dat je in een dynamische en open werkomgeving met collega’s zit. Daarnaast ontvang je een aanzienlijk salaris, aangevuld met uitgebreide extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract voor onbepaalde tijd. Ten slotte krijgt u de kans om uw persoonlijkheid en professionele kennis te ontwikkelen door middel van interne training en opleiding. Je gaat aan de slag met uitdagend en afwisselend werk in een snelgroeiende organisatie, waar aandacht moet zijn voor een goede balans tussen werk en privé, een informele werksfeer, een open politieke sfeer en een groot aantal collega’s.


https://www.vindazo.be/vacatures/process-engineer.html

Haal je rijbewijs en neem autorijles bij deze rijschool in Goes

Je rijbewijs halen is spannend, maar ook hartstikke leuk. Met je rijbewijs op zak kun je eindelijk rijden waar je maar naartoe wilt! Voordat je je rijbewijs haalt, neem je natuurlijk eerst rijles. Kom je uit Goes of omgeving en ben je op zoek naar een betrouwbare, fijne school voor autorijles? Dan is Rijschool XLR8 uit Kapelle de school die je zoekt. Deze professionele instructeurs hebben alle kennis en vaardigheden op zak om van jou een goede rijder te maken. Je bouwt snel een vertrouwensband op zodat je relaxed en met zelfvertrouwen achter het stuur zit. Droom jij ervan om in je eigen auto naar je favoriete bestemmingen te rijden? Wacht dan niet langer en neem autorijles bij deze rijschool in omgeving Goes! In dit artikel lees je nog meer redenen waarom je voor deze rijschool zou moeten kiezen.

Een fijne rijschool met goede voorwaarden

Bij Rijschool XLR8 uit Kapelle staat persoonlijke aandacht en begeleiding voorop. Daarom bieden zij lespakketten op maat aan. Op deze manier bereiden zij jou op de best mogelijke manier voor op je rijexamen. Naast autorijles kun je bij deze rijschool uit Kapelle, nabij Goes, ook theorie- en praktijkinstructies ontvangen. Zo bereid je jezelf niet alleen voor op het praktijkexamen, maar ook op het theorie-examen. Je krijgt dus echt de allerbeste begeleiding bij deze rijschool. Tot slot werkt deze rijschool met een handige app. Hierin staat alle informatie omtrent jouw rijlessen. Denk bijvoorbeeld aan je vorderingen, rijleshistorie, leskaart en nieuwe afspraken. Dit geeft een je overzicht in jouw eigen proces. Wist je daarnaast dat je bij deze rijschool in de buurt van Goes niet alleen autorijles kunt volgen, maar ook motorrijles en brommerrijles? Dus ook als je graag op twee wielen rijdt in plaats van vier, is Rijschool XLR8 de perfecte school voor jou.

Je rijbewijs was nog nooit zo dichtbij

Ben je er klaar mee om steeds opgehaald en weggebracht te worden door je ouders? Wil je eindelijk ook eens de chauffeur zijn als je met je vrienden op pad gaat? Wacht dan niet langer en begin met autorijlessen bij Rijschool XLR8 in de buurt van Goes! Bekijk de website en neem via de contactgegevens contact op met de instructeurs. Zij staan voor je klaar om jouw doelen te bespreken en een plan op te stellen. Je rijbewijs was nog nooit zo dichtbij!

https://rijschoolxlr8.nl/

Medewerker communicatiecentrum De Mandemakers Groep — Waalwijk

Functieomschrijving

Vragen beantwoorden of oplossingen aandragen? De klant staat altijd centraal! DMG, een huis vol mogelijkheden. Standaard oplossing? Bij ons niet! Als klantenservicemedewerker krijg je bij ons de ruimte om onze klanten op de juiste manier te helpen en grensverleggend mee te denken. Ook in deze functie en afdeling kun je doorgroeien.

Als klantvriendelijke callcentermedewerker profiteer je van de volgende kansen:

Luister goed naar de mening van de klant: de bon is niet erg duidelijk of willen de openingstijden van Woonexpress weten? Je helpt onze klanten op de juiste manier en registreert alles in het systeem.

Wees oplossingsgericht en handel onafhankelijk.

Zet je in de positie van onze klanten.

WIJ ZIJN

Op ons hoofdkantoor in Waalwijk werkt dit team van 65 collega’s hard om klanten 100% tevreden te stellen. De werksfeer is erg goed. Zoals afdelingsmanager Robert Hartkoorn (Robert Hartkoorn) omschreef: “Dit team heeft een familiale sfeer. Het is een prettig team. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook ruimte voor vertier.

Onze medewerkers zijn anders. Daarom krijg je van ons:

Goed salaris en reiskostenvergoeding.

Teken direct een contract voor onbepaalde tijd en de proefperiode is 2 maanden.

Mede dankzij onze eigen DMG Academy zijn er veel doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf.

Onze producten, ziektekostenverzekering en interne kinderopvangkortingen.

BEN JIJ?

Wij zijn mannen. Wie ben jij, heb jij de eigenschappen die bij ons en de vacante klantenservice passen? Neem uw goede communicatieve vaardigheden en aanpassingsvermogen als voorbeeld. U kunt ook thuis:

MBO 4 werk- en denkniveau

Vaardig in het Nederlands.

Ervaring van callcenterpersoneel of cateringpersoneel (voordelen, niet vereist).

Mogelijkheid om 32-40 uur per week te werken.

Ben jij een cyborg?

Ben je geïnteresseerd? Pret! Solliciteer dan direct.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/administratie-medewerker.html

Projectmedewerker civiele techniek

Een projectenportfolio met diverse objecten voor watersystemen en waterketens. Er is een werkgebied tussen Maas, Lek en Nederrijn in een uniek stukje Nederland. Het is zandgrond in het gebied dat grenst aan Duitsland, en veenlaag in het lager gelegen gebied van de Alblasserwaard. Hierdoor staat elke klus die je als projectmedewerker civiele techniek bij Waterschap Rivierenland Tiel vervult voor grote uitdagingen.

Over jouw werk

Het nieuwe gebouw bij Linger Weir. Vervanging van duikers, dit is onderdeel van de maatregelen uit de Landelijke Overeenkomst Waterbeheer. Verhuizing van Tian-pompstation. Uit de portefeuille van Waterschap Rivierenland. Je bent vanaf de startfase bij dit soort projecten betrokken geweest. Elke keer dat u een schatting maakt van het aantal uren dat nodig is om het project te delen. Dat deel van je tijd besteed je aan het verkennen en meten van projectlocaties. U heeft bijgedragen aan de voorbereiding van de aanbesteding. In de ontwerpfase pas je de kennis van de nieuwste technologie toe. Een uitgelezen kans om 3D-modellering op het waterschap naar een hoger niveau te tillen.

Als projectmedewerker civiele techniek: formuleer je samen met je collega’s in het projectteam het tijdschema dat het project nodig heeft en draag je bij aan de informatienota; je maakt ontwerpschetsen, gedetailleerde 2D-engineeringtekeningen en BIM-modellen, schrijft specificaties of functionele specificaties en Stel een begroting op; je bekijkt welke bodem- en milieuonderzoeken eventueel nodig zijn en geeft opdracht om deze onderzoeken uit te voeren; adviseert je vanuit je expertise in nieuwbouw-, renovatie- en grootschalige onderhoudsprojecten; je begeleidt soms de uitvoering van het project.

Over jouw team

Je werkt in civiele techniek en bouwteams. Het team bestaat uit 13 collega’s, waaronder junior en senior bouwers, en drie medewerkers die een ondersteunende rol spelen in het project. Net als jij zijn andere collega’s projectmedewerkers. Ze hebben een achtergrond in civiele of culturele techniek en hebben jarenlange ervaring. Als u al vele jaren in de branche zit, kunt u veel van hen leren. Vanaf het allereerste begin zullen we je behandelen als een volwassen teamlid. We werken graag samen en kunnen elkaar advies en hulp bieden.We bespreken de status van elk project in teamvergaderingen. Ook delen we de nodige kennis. Maak af en toe grapjes en ontspan, we creëren een prettige werksfeer. We drinken regelmatig samen koffie en organiseren elk jaar een teamuitje en teambuildingsdag. De personeelsvereniging voegt jaarlijks een klein beetje extra geld toe met acht tot tien leuke activiteiten.

Ons aanbod

In een dynamische organisatie werkt hij 36 uur per week fulltime als projectmedewerker. Ook verzorgen wij: totaalloon van € 2.916 tot € 3.974 per maand (niveau 9). Op basis van opleiding en ervaring stellen wij uw exacte salaris vast. Ten eerste, als het normaal functioneert, zijn een contract van een jaar en een vaste aanstelling vereist. U kunt uw eigen tijd indelen, en soms kunt u vanuit huis werken. Een goede pensioenregeling. Individueel keuzebudget (IKB), dat goed is voor 20% van je salaris (inclusief vakantiesalaris en eindejaarsuitkering). U kunt IKB voor verschillende doeleinden gebruiken, zoals het aanvragen van verlof. Reiskostenvergoeding. Een persoonlijk basisbudget (PBB) van 5.000 euro voor opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Over jou

Je kunt goed samenwerken en je werkzaamheden zelfstandig uitvoeren. Met een goed plan leg je altijd de basis voor het project waar je aan werkt. Maar je weet ook dat verschillende situaties van invloed kunnen zijn op je schema. In dit geval moet u ook de kwaliteit van het werk schetsen en erop focussen. Net zoals je met een collega bent, vraag je hem binnen een strakke deadline om hulp.

Verder heb je:

Universitair diploma of hoger, bij voorkeur civiele techniek, of gelijkwaardig niveau van werkervaring. Het is het beste om twee jaar relevante functie-ervaring te hebben en bereid te zijn je verder te ontwikkelen door middel van training, vooral op andere gebieden. Ervaring met het gebruik van verschillende softwarepakketten zoals Word, Excel, AutoCAD en Revit. Ervaring met RAW-systeem en geografisch informatiesysteem. Begrijp relevante wet- en regelgeving.

Over ons:

Wij zijn een mooie en overvloedige waterbron tussen de rivieren Rijn, Meer en Maas.Wij-Waterschap Rieverenland-zorgen ervoor dat de voeten droog zijn en het oppervlaktewater schoon is. We zuiveren afvalwater, onderhouden sloten en kanalen, versterken dijken, bouwen viskanalen en beheren kanalen. Kortom, we doen belangrijke dingen voor ‘onze bewoners’ op het gebied van water, veiligheid, recreatie en werk. Daarom vinden we duurzaamheid en maatschappelijke betekenis erg belangrijk. Omdat we water zijn. Jij ook? Dompel je dan onder in de wondere waterwereld van Waterschap Rivierenland en solliciteer direct voor de functie van projectmedewerker civiele techniek.

Wil jij een belangrijke rol spelen bij GWW-projecten bij Waterschap Rivierenland? Reageer dan!

Wat betreft de uitbraak van het Coronavirus (COVID-19) volgen we de aanbevelingen van RIVM, GGD, veilige zones en nationale overheden. We zullen ons best doen om de beschikbare middelen te gebruiken om in overleg met kandidaten online sollicitatiegesprekken te voeren. Waterschap Rivierenland zoekt graag zelf kandidaten, dus deze vacature is geen uitnodiging om te werven.

https://www.vindazo.nl/keywords/project-manager.html

Volg een opleiding tot life coach en help anderen hun doelen te behalen

Heb je altijd al mensen willen begeleiden om hun doelen in het leven te behalen? Wil jij anderen helpen om de regie over hun leven weer in eigen hand te nemen? Dan is een opleiding tot life coach wellicht iets voor jou. Tijdens zo’n opleiding leer je hoe je mensen het beste kunt begeleiden om tot persoonlijke groei te komen en hun balans in het leven te hervinden. Je krijgt verschillende handvatten mee waar je op terug kunt vallen en leert verschillende vaardigheden om mensen te coachen. Uiteraard wil je zo’n opleiding niet zomaar bij de eerste de beste aanbieder volgen. Je wilt immers een erkende opleiding volgen die je naar het juiste beroepsniveau brengt. Daarom kun je het best een opleiding tot life coach volgen bij Schott & Company.

Kies voor een opleider met de juiste accreditatie

Er zijn verschillende redenen om je opleiding tot life coach bij Schott & Company te volgen. Zo is dit bedrijf NOBCO en EMCC geaccrediteerd, wat betekent dat je diploma door veel bedrijven en instanties erkend wordt. Daarnaast bestaat de opleiding uit drie overzichtelijke modules waar je in totaal achttien lesdagen mee bezig bent. Daarnaast is een deel van de opleiding uiteraard ook zelfstudie. Wil je liever slechts een enkele module volgen en eventueel op een later moment pas de opleiding voortzetten? Ook dat is bij Schott & Company mogelijk. Je ontvangt dan een deeldiploma voor het onderdeel van de cursus dat je hebt afgerond.

Bereid je voor op de praktijk

In de lessen bij Schott & Company komen zowel de theorie als de praktijk aan bod, waardoor je na de opleiding er helemaal klaar voor bent om als life coach aan de slag te gaan. Vervolgens kun je zelfstandig als coach of trainer werken, maar je kunt ook binnen diverse instellingen en in de sportwereld aan de slag. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met Schott & Company voor meer informatie over de opleiding en toekomstperspectieven.

Weet je even niet hoe je verder moet in je werk? Begin een loopbaanadviestraject in Zwolle.

Soms weet je even niet hoe je verder moet. Dan kan zijn met een probleem op het werk, of omdat je juist geen werk kunt vinden. Misschien heb je wel ontzettend veel moeite met het maken van een goed CV, of je bent altijd erg zenuwachtig voor een sollicitatiegesprek. Een loopbaanadviseur kan jou daarmee helpen. Zij zullen het werk niet voor je doen, maar zij kunnen tips en adviezen geven over hoe je het kunt aanpakken. Voor deze hulp, kies voor loopbaanadvies in Zwolle.

Hoe werkt loopbaanadvies in Zwolle?

Het komt regelmatig voor dat mensen al tijden op dezelfde plek werken en hier eigenlijk niet gelukkig mee zijn. Misschien heb je last van burn-out klachten of vind je het werk helemaal niet (meer) leuk. Dan kan loopbaanadvies in Zwolle helpen. In Zwolle gaat de loopbaanadviseur met jou werken aan wat je kwaliteiten, ambities en eigenschappen zijn; en zullen ze je helpen onderzoeken wat voor werk er bij je past. De loopbaanadviseur gaat je helpen inzien hoe je op eigen kracht iets kunt doen en hoe je dus ook beter in je vel komt te zitten door werk te gaan doen wat beter bij je past.

Bij het loopbaanadvies in Zwolle krijg je ook een aantal carrière testen om te doen. Misschien kom je wel tot verrassende ontdekkingen over werk wat eigenlijk bij je past. Ook wordt er gebruikt gemaakt van 1 op 1 gesprekken en verschillende andere testen, zoals een persoonlijkheidstest of een vaardigheidstest. Wanneer dit allemaal duidelijk is kan er een goed loopbaanadvies gegeven worden. Ook kunnen zulke trajecten door bedrijven gedaan worden in groepen. In Zwolle richten ze zich op jou en wat jij graag wilt. Zo kun jij de volgende stap zetten in je loopbaan.Deze coach nabij Nijmegen helpt je vooruit op de werkvloer

Loopt het niet zo lekker op je werk? Zit je niet goed in je vel of behaal je niet de resultaten die je graag zou willen? Dat kan het slim zijn een coach in de arm te nemen. Voor loopbaancoaching in de buurt van Nijmegen ga je het best naar een coach van MD-act in Groesbeek. Hier werken ervaren coaches die bovendien ook zijn opgeleid tot psycholoog en zijn geregistreerd bij het NIP en NOLOC. Zo ben je hier verzekerd van de beste hulp. Al heel veel anderen gingen je voor. Ben jij het volgende succesverhaal?

Hier kun je terecht voor verschillende soorten hulp

MD-act nabij Nijmegen is er voor mensen die hulp willen om beter te functioneren op hun werk, oftewel voor loopbaancoaching. Ook mensen die echter gewoon beter in hun vel willen zitten of beter willen ontspannen zijn hier van harte welkom. Je kunt er dan ook terecht voor verschillende soorten begeleiding. Een aantal thema’s die bijvoorbeeld aan de orde kunnen komen zijn:

 • Leiderschap ontwikkelen
 • Samenwerken verbeteren
 • Communicatie verbeteren
 • Herstellen van een burn-out
 • De omgang met collega’s verbeteren
 • Je persoonlijke effectiviteit versterken
 • Je eigen grenzen beter leren bewaken

Onderneem actie en voel je beter

Het kan best een stap zijn om deze coach vlak bij Nijmegen te benaderen, maar voel je niet bezwaard om hulp te zoeken. Je hebt het recht om gelukkig te zijn en iedereen heeft wel eens hulp nodig om de juiste weg naar geluk te vinden. Of je nu twijfelt over je carrière of privéleven; hier helpen je ze graag je problemen op te lossen.

De kosten zijn meteen duidelijk

Of je deze coach nabij Nijmegen nu inschakelt voor loopbaancoaching of andere begeleiding, je weet voorafgaand aan het traject precies wat de kosten gaan zijn. Het uurtarief staat namelijk op de website. Ook worden er voorafgaand aan de behandeling afspraken met je gemaakt over het aantal sessies en hoe lang deze gaan duren. Zo weet je direct waar je aan toe bent.

De specialist brengt CAD tekenaars en werkgevers bij elkaar

Al bijna twintig jaar zet Cadjobs zich in om de beste CAD tekenaars te vinden om BIM vacatures mee in te vullen. Via online kanalen brengt dit recruitmentbureau CAD tekenaars en werkgevers die een BIM vacature hebben openstaan bij elkaar. Het bemiddelingsbureau richt zich specifiek op bedrijven en technici die gebruikmaken van CAD software. Daardoor vindt de specialist in CAD-recruitment altijd de geschikte CAD tekenaar die u zoekt. Cadjobs biedt een gevarieerd aanbod met meer expertise, service en keuze dan de standaard recruitmentbureaus in Nederland. Op die manier helpt een specialist zowel een werkgever als werknemer!

Dankzij persoonlijkheidstrainingen vindt u snel de juiste CAD tekenaar

Wilt u weten of de CAD tekenaar die u op het oog heeft ook echt de juiste persoon is? U komt erachter met een DISC-gedragstest. Dankzij vakkundig advies van specialisten komen werkgevers er eenvoudig achter wat voor vlees zij in de kuip hebben. De gedragsstijlen geven werknemers, maar ook werkgevers, diepgaande inzichten in hun persoonlijkheidsstijl. Een specialist, zoals Cadjobs, helpt u graag met het vinden van uw kwaliteiten. Op die manier zetten werkgevers hun personeel zo optimaal mogelijk in en doen werknemers, zoals een CAD tekenaar, datgeen waar ze goed in zijn. Ook wanneer u online solliciteren op een BIM vacature wilt, vindt u dankzij de DISC-gedragstest de personen die het best bij uw bedrijf aansluiten.

Vind eenvoudig een droombaan als CAD tekenaar op online platform

Zoekt u als CAD tekenaar al een tijdje naar uw droomjob? Op een gespecialiseerd online platform vindt u die droombaan zo. Dankzij bedrijven, zoals Cadjobs, vindt u eenvoudig werk, maar vinden werkgevers u net zo eenvoudig. Doordat zij zich richten op bedrijven en technici die gebruikmaken van CAD- software, heeft u als CAD tekenaar eenvoudig en snel een baan gevonden. Wanneer u uw belangrijkste informatie heeft gedeeld met Cadjobs, wordt u uitgenodigd voor een gesprek en plaatsen zij uw persoonlijk profiel op de website. Vervolgens introduceren zij u bij het ideale bedrijf en worden uw kwaliteiten in beeld gebracht. Of het nu een BIM of CAD vacature is, het gaat maar om één doel: het krijgen van die droombaan.