Wat wil jij terugzien in een baan als KAM manager?

Als je al precies weet hoe je baan als KAM manager eruit moet komen te zien, is dat een goed teken. Zo weet je precies waar je naar op zoek bent. Het is begrijpelijk dat je ook wilt dat deze ideeën overeenkomen met de baan die je zoekt. Schakel daarom de hulp in van een specialist als ISO-point. Door de jarenlange ervaring weten zij als geen ander hoe ze een werkgever moeten vinden die voldoet aan al uw eisen. Zo weet u zeker dat u zonder zorgen begint met uw nieuwe baan als KAM manager. Zelf hebben ze ook een aantal eisen opgesteld waaraan jij moet voldoen om als KAM manager aan de slag te gaan. Zo moet je beschikken over een hbo-diploma in een technische studierichting en minimaal vijf jaar ervaring hebben in een soortgelijke functie. Lijkt dit je wat? Solliciteer dan direct!

Vind de perfecte baan als KAM manager

Op het moment zoek je naar een nieuwe uitdaging omdat je al meer dan 5 jaar in de metaal, staal, betonbouw of maakindustrie werkt. Hiervoor schakel je ISO-point in. Zij zijn hét bemiddelingsbureau op het gebied van vacatures voor kwaliteit, veiligheid en milieu. De kans is dus erg groot dat je hier een baan vindt als KAM manager die volledig bij jou past. Hoe? Door een goed beeld te schetsen van de aangeboden banen en door persoonlijk contact. Bij deze specialist staan uw wensen als toekomstige KAM Manager centraal. Via de website van ISO-point maak je eenvoudig een account aan, waarna je direct kunt reageren op de vacature voor KAM manager.

Wat houdt een functie als KAM manager precies in?

Weet je wat een KAM manager precies doet? KAM staat voor Kwaliteit, Arbo en Milieu. Als je deze functie vervult, houd je je bezig met alles op het gebied van deze drie zaken. Zo stelt een KAM manager een Kwaliteit, Arbo en Milieuplan op, voert deze uit en geeft hier advies over. Daarnaast beheert een KAM manager ISO en TS managementsystemen en is deze het aanspreekpunt bij klachten over Kwaliteit, Arbo en Milieu. Ligt dit volledig in jouw straatje en heb je meer dan vijf jaar ervaring in de metaal, staal, betonbouw of maakindustrie? Solliciteert dan direct op een van de vele vacatures tot KAM manager bij ISO-point. Zij zijn dé specialist in het samenbrengen van werknemers en opdrachtgevers op het gebied van veiligheidskunde. ISO-point staat daarnaast ook bekend om het correct afhandelen van interne en externe klachten.