Risaco
Beauty en verzorging

Een ooglidcorrectie met veel deskundigheid

Een aantal dingen zijn van belang wanneer u gaat kiezen voor een ooglidcorrectie. U wilt natuurlijk dat de ingreep moeiteloos en vlot verloopt. Daarnaast is het belangrijk dat de oogchirurg die u opereert, al vele jaren ervaring heeft. Ooglift is het bedrijf dat u nodig heeft als het gaat om het uitvoeren van een ooglidcorrectie! Door de jarenlange ervaring van de oogchirurgen, in combinatie met de deskundigheid, snelheid en prijs, biedt Ooglift u de allerbeste mogelijkheid voor het uitvoeren van een ooglidcorrectie!

Ooglidcorrecties met 100% veiligheid

De ooglidcorrecties van Ooglift worden gekenmerkt door een aantal punten. Deze punten vinden wij erg belangrijk en door deze kenmerken willen wij ons onderscheiden van andere aanbieders van ooglidcorrecties. Allereerst vinden wij het belangrijk dat bij elke operatie veiligheid voor u voorop staat. Wanneer wij u 100% veiligheid kunnen garanderen, beleeft u de operatie het meest comfortabel. Wij doen continu ons best om de beste veiligheid te creëren en mede daarom hebben wij het ZKN-keurmerk in ontvangst mogen nemen, daarnaast zijn wij ook ISO-9001 gecertificeerd.

Beter, sneller en deskundiger

Ten tweede vinden wij het belangrijk om u goed van dienst te zijn. Niet alleen tijdens de ooglidcorrectie zelf, maar ook in het voor- en natraject. Wij richten ons alleen maar op de cosmetische oogchirurgie. Daardoor is het makkelijker voor ons om u beter, sneller en deskundig van dienst te zijn. Dit komt doordat wij ons helemaal kunnen focussen op een bepaald onderdeel binnen de chirurgie. Hierdoor hebben wij veel expertise opgebouwd en veel geleerd over oogchirurgie en dan met name, ooglidcorrecties. Wij zijn vrij scherp geprijsd in vergelijking met andere aanbieders van ooglidcorrecties. Zo bieden wij u al een ooglidcorrectie van beide oogleden aan voor slechts 875 euro!

Ongeveer 2000 ooglidcorrecties per jaar

Tenslotte vinden wij ervaring ook erg belangrijk. Onze oogchirurg Dr. R.A. Geerlings verricht per jaar ongeveer 2000 behandelingen. Hierdoor is hij een van de meest ervaren chirurgen op dit gebied. Dr. Geerlings kenmerkt zich door een erg persoonlijke aanpak, elke cliënt voelt zich meteen op zijn gemak bij deze chirurg. Ook krijgen wij dit vaak te horen van eerdere cliënten, dit is daarom ook iets geworden waar wij ons aan vast willen houden en alleen nog maar beter willen maken.

Graag tot ziens bij Ooglift!

Kies voor een kliniek waar u persoonlijke aandacht krijgt en waar deskundigheid en veiligheid hoog in het vaandel staan. Kom gerust langs of bel en mail ons als u vragen heeft. Graag tot ziens bij Ooglift!