Risaco
Beauty en verzorging

Volle lippen

Lippen zijn echte blikvangers, ze spelen een grote rol bij je gezichtsuitdrukking en zijn daarom ook een belangrijk gebied. Tegenwoordig zijn er voldoende mogelijkheden om op een goedkope en verantwoorde manier ze mooi vol en strak te houden.

Door de jaren heen kan het gebeuren dat de zwaartekracht begint te werken op de gezichtshuid. Je lippen beginnen te plooien onder het rood van uw lippen. Verrimpeling is een natuurlijk proces wat helaas niet te stoppen is, gelukkig is er wel wat aan te doen door middel van een behandeling van uw lippen met een filler. Deze behandeling zorgt er voor dat je huid haar natuurlijke stevigheid weer terugkrijgt, waardoor je er snel jaren jonger uitziet.

Bij het uitzoeken van een juiste behandelaar is het belangrijk dat men niet alleen focust op prijs, veel bedrijven gebruiken goedkope chinese opvullingen die geen garantie bieden voor een goed resultaat. Gelukkig biedt FACE land een veilige en goede behandeling waarbij ze uw lippen opvullen met injectables.

Fillers bestaan in verschillende varianten die door middel van een naald kunnen worden toegebracht in een bepaalde huidlaag. Door lippen opvullen met hyaluronzuur kan men een langdurig en goed resultaat boeken. Hyaluronzuur is een stof die normaal ook in je huidvoorkomt, duur de afname van deze stof kunnen rimpels ontstaan. Dit betekend dus dat een behandeling met hyaluronzuur de huid weer verjongt.

FACE land is gegarandeerd een van de goedkoopste aanbieder van rimpelbehandelingen. Deze prijs zorgt gelukkig niet voor een verlies van kwaliteit aangezien er alleen topproducten worden gebruikt en er wordt gewerkt met BIG-geregistreerde artsen. Veiligheid staat voorop en daarom wordt er altijd verantwoord omgegaan met jou als klant.

Kortom voor een gemakkelijke en snelle verjonging van je gezicht kunt het beste kiezen om je lippen op te vullen met injectables. Wilt u dat deze behandeling voor vollere lippen veilig, professioneel en goedkoop gebeurt dan kunt u terecht voor een intake gesprek bij een van de centraal gelegen locaties van FACE land.

http://www.faceland.nl