Een animatie voor uw bedrijf met alleen stiften en een whiteboard

Met een animatie voor uw bedrijf kunt u een complex verhaal duidelijk vertellen aan de doelgroep of uw klanten. Wanneer u dit typt, is het namelijk de vraag of men het leest. Veel mensen hebben het druk en nemen vaak niet meer de tijd om een artikel van bijvoorbeeld 1000 woorden te lezen. Een animatie voor uw bedrijf is dan zeker een oplossing. Bij Bord & Stift kunt u aan de slag met het maken van een animatie voor uw bedrijf, dit alleen met een whiteboard en stiften. Hun tekenaars hebben een gezonde dosis creativiteit en met een professioneel team gaan ze voor u aan de slag.

Een vaste prijs voor de animatie van uw bedrijf

Wilt u animatie toevoegen aan uw bedrijf? Dan kiest u voor een professioneel bedrijf, want dan bent u verzekerd van kwaliteit én eerlijkheid. Bord & Stift is een professioneel bedrijf: zij zijn transparant en communiceren u eerlijke prijzen waar u op kan vertrouwen. Bij Bord & Stift bent u zodoende al verzekerd van een animatie voor uw bedrijf voor slechts 2.750,- euro.  Hierbij garanderen ze u van een kwalitatief filmpje waar alles aan voldoet binnen uw wensen. Dit is een vaste prijs, dit zorgt ervoor dat u achteraf niet voor verassingen komt te staan. Zij gaan voor een eerlijke en transparante aanpak!

Van A tot Z, het maken van een animatie voor uw bedrijf

Als u op zoek bent naar een animatie bedrijf, is het verstandig om in zee te gaan met een specialist. Dan komt u immers niet voor verrassingen te staan en kunt u uitgaan van eerlijkheid. Bord & Stift helpt u van A tot Z bij het maken van een animatie voor uw bedrijf. Zo zorgen ze naast de animatie voor onder andere het schrijven van de teksten voor de animatie. Maar ook het inspreken van de teksten, de tekeningen maken en het editen van de film bent u bij Bord & Stift op het juiste adres. Op deze manier nemen ze bij u zoveel mogelijk werk uit handen.