Een goede eerste indruk dankzij een droogloopmat op maat

Met een droogloopmat op maat heeft u gegarandeerd een goede eerste indruk op bezoekers van uw bedrijfspand, zoals klanten en sollicitanten. U vind het toch ook belangrijk dat men een positief beeld krijgt van uw bedrijf? Entreematten van V&S Plus staan bekend om hun nette uitstraling en uitstekende kwaliteit. Zo worden vuil en vocht opgevangen, waardoor het vuil niet verder de bedrijfsruimte in wordt genomen. U kiest gemakkelijk een droogloopmat die passend is bij het bedrijfsinterieur en zelfs op maat gemaakt kan worden. Denk bijvoorbeeld aan passende kleuren, het logo of zelfs uw bedrijfsnaam. Met een droogloopmat op maat maakt u gegarandeerd een goede eerste indruk.

Droogloopmat op maat kopen? Kies uit verschillende soorten!

Heeft u een eigen onderneming? En ontvangt u regelmatig klanten of bezoekers? Dan is het belangrijk hen op een passende manier te verwelkomen, bijvoorbeeld met een passende entreemat voor uw winkel of bedrijfspand. Dan wilt u natuurlijk wel een entreemat die al het vuil en vocht buiten de deur houdt. Daarbij is het begrijpelijk dat u op zoek bent naar een droogloopmat op maat die passend is bij uw interieur. Bij V&S Plus vindt u diverse soorten, kleuren en maten entreematten en hier kan men zelfs een droogloopmat geheel op maat vervaardigen. De entreematten zijn geschikt voor zowel klein, gemiddeld, groot als extreem loopverkeer. Wilt u er zeker van zijn dat het vuil en vocht niet mee naar binnen wordt genomen? Kies dan voor de combinatie van een binnen- en buiten mat.

Houd vuil en vocht buiten de deur met een droogloopmat op maat

Keer op keer gebeurt het weer: het is buiten een wat regenachtige dag en als gevolg ligt uw hele bedrijfspand of winkel vol met modder, zand en water dat is meegekomen vanuit buiten. Wilt u graag vuil en vocht buiten uw bedrijfsruimte of winkel houden? Maar lukt dit niet met uw huidige entreemat? Dan is het verstandig om te kiezen voor een droogloopmat op maat van V&S Plus. Door het gebruik van een goede mat, voorkomt u dat viezigheid uw gebouw binnenkomt. Hierdoor zal de vloer minder snel gaan slijten en niet geheel onbelangrijk: er hoeft minder vaak schoongemaakt te worden. Een droogloopmat is geschikt voor al het loopverkeer en verkrijgbaar als losse matten of rollen, waardoor deze zeer breed toepasbaar is. Kies zelf een mooie kleur of laat uw bedrijfsnaam plaatsen op de mat. Een droogloopmat op maat, precies zoals u verwacht!