Elektrisch fornuis met oven of gasfornuis met elektrische oven van uitstekende kwaliteit

Wilt u een gasfornuis met elektrische oven of elektrisch fornuis met oven aanschaffen, dan wilt u natuurlijk wel de beste kwaliteit ontvangen. Bij Bonnewits Horeca zijn ze altijd gemaakt van RVS. De reden daarvoor is simpel. RVS is veel eenvoudiger schoon te maken en te houden. De oppervlakken zijn overal glad zodat er geen vuil en etensresten tussen kunnen blijven hangen. Ook de metallic look heeft een eigen voordeel. Door deze kleur ziet u het meteen als er een keer geknoeid wordt! Hygiëne is om logische redenen erg belangrijk in de horeca en door te kiezen van keukenapparatuur van RVS zorgt u ervoor dat u iedere controle van de Keuringsdienst van Waren goed doorkomt! 

Een elektrisch fornuis met oven als onderdeel van uw professionele keuken

Heeft u al een elektrisch fornuis met oven voor uw horecagelegenheid? Eigenlijk hoort dit bij iedere horecakeuken! Sommige chefs koken liever op gas, dus heeft Bonnewits Horeca ook een gasfornuis met een elektrische oven in het assortiment opgenomen. Daarnaast vindt u bij deze online expert ook al het andere dat u nodig heeft in een professionele horecakeuken. Een werkbank, gekoeld en desgewenst op maat, mag ook niet ontbreken. Tot aan een RVS prullenbak en wieltjes voor onder uw apparatuur: Bonnewits Horeca heeft overal aan gedacht. Neem contact op wanneer u al uw apparatuur tegelijk wilt bestellen. Er komt dan graag iemand bij u langs om een mooie offerte op te stellen.

Gasfornuis met elektrische oven voor uw onderneming gewoon online bestellen

Tegenwoordig kunt u eigenlijk alles online bestellen. Ook uw horecabenodigdheden, bijvoorbeeld voor in de keuken! Zo kunt u een gasfornuis, inclusief een elektrische oven, online bestellen. Dat is wel heel gemakkelijk! U gaat gewoon verder met uw dagelijkse werkzaamheden of de verbouwing van uw horecapand en binnen korte tijd wordt uw nieuwe keukenapparatuur bezorgd én gemonteerd! Wie dat voor u doet? Bonnewits Horeca natuurlijk! De online specialist voor professionele horecakeukens. Naast verschillende gasfornuizen, koopt u hier ook een elektrisch fornuis met zes kookplaten en een ingebouwde oven, en al het andere dat u nodig heeft. Banken, tafels, barkoelingen, onderstellen en werkbanken: Bonnewits Horeca heeft het allemaal. Informeer naar de mogelijkheden en vraag om advies over de verschillende soorten apparatuur.