Risaco
Image default
Bedrijven

Epoxy bestellen voor tal van toepassingen

Heeft u een bepaald hars nodig voor het uiteenlopende doeleinden, bijvoorbeeld voor vloeren, jachtbouw, tafel- en barbladen, siergrindvloeren en bekledingen? Dan is epoxyhars voor u de beste keuze. Deze harssoort is onverwoestbaar, slijtvast en bovendien waterdicht. Hiermee is epoxy een van de sterkste en meest veelzijdige harsen die u kunt bestellen. Heeft u interesse in dit materiaal? Bezoek dan de website of de fysieke winkel van Harjon Polyester. Deze specialist heeft een ruim aanbod aan harsen en materialen voor diverse toepassingen, waaronder epoxyhars.

Een bedrijf gespecialiseerd in kunstharsen

Harjon Polyester is een bedrijf dat al 55 jaar gespecialiseerd is in kunstharsen, zoals polyester, epoxy en polyurethaan. De producten die hier worden gekocht kunnen voor tal van toepassingen gebruikt worden. Denk aan jacht- en carrosseriebouw, reparaties, isolatie, zwembaden, vijvers en artistieke en creatieve toepassingen. In de winkel in Dordrecht vindt u dan ook een divers aanbod en weet u altijd wel iets te vinden wat u kan gebruiken voor uw project. Ook als u online wilt bestellen is dat mogelijk. Wilt u bijvoorbeeld epoxy bestellen? Bekijk dan het aanbod op de website en bestel eventueel op rekening.

De voordelen van epoxyhars en de combinatie met hout

Epoxyhars heeft verschillende voordelen ten opzichte van andere harsen. Zo krimpt het materiaal niet of nauwelijks bij uitharding, waardoor het ook niet kromtrekt. Dit kan voor sommige toepassingen erg handig zijn. Ook is epoxyhars, met name in combinatie met hout, zeer onderhoudsvriendelijk. Om die reden wordt het materiaal ook vaak voor boten en surfplanken gebruikt. Wilt u bijvoorbeeld een afbeelding of logo op uw boot of surfplank? Dan kan u dit met epoxy eenvoudig aanbrengen. De heldere kleur van epoxyhars zorgt ervoor dat u de ondergrond en de afbeelding goed blijft zien. Wilt u epoxy bestellen? Ga dan naar de webshop of de fysieke winkel van Harjon Polyester en maak uw keuze.

https://harjonpolyester.nl/

Gerelateerde artikelen

De beste tips om elektra aan te leggen

Lekker toch nog even lastminute naar Griekenland

Hoe voorkom je een hoge bloeddruk