Risaco
Image default
Bedrijven

Het laser markeren van metaal

Tegenwoordig is coderen niet meer weg te denken uit onze dagelijkse routine. Overal om ons heel zien we producten die op een bepaalde manier gecodeerd zijn. Loop je een supermarkt binnen, ben je omringt door allemaal gecodeerde producten. Het is iets waar we echt niet meer zonder kunnen. Wanneer een product gecodeerd is weet je waar het vandaan komt, wanneer het is ingepakt en tot wanneer het product houdbaar is.

Een laser graveermachine metaal is een nieuw speeltje met veel handige mogelijkheden. De laser graveer functie wordt vooral gebruikt bij het markeren van producten, er worden van codes en datums aan de producten toegevoegd. De metaal laser wordt ook toegepast in andere sectoren zoals bij elektronica, fabricage van gereedschappen, medische technologie, mechanische technologie, het laseren van palen, de auto industrie, promotiemiddelen en sieraden. Op roestvrijstaal kan er zelfs met kleur worden gemarkeerd. Dit kan door de technische mogelijkheden van de MOPA-laser, dit markeer bepaalde delen met een laser. Hierdoor is met mogelijk voor bedrijven om speciale dingen te maken op producten van roestvrijstaal. Je kunt gaan voor een bepaalde tekst of voor het bedrijfslogo.

Coderen met een laser is ideaal voor permanente coderen, je kan ook op andere producten coderen met een laser, niet alleen op metaal of staal. De lasers zullen vanaf het begin van het productieproces aanwezig zijn en zijn helemaal te vertrouwen. De lazersystemen zorgen voor precieze coderen voor producten en decoratie. Ook is het heel erg betrouw en bespaart het veel kosten voor de dagelijkse productie.

Op de site van KBA-Metronics zijn nog veel meer verschillende producten te koop voor verschillende situaties. Ga bijvoorbeeld voor een etiketmachine, ook super handig om te gebruiken als je bijvoorbeeld een eigen bedrijf hebt. Ook zijn er speciale printers voor barcodes. Bij ons op de website is er voor iedereen wel wat te vinden!

https://coding.koenig-bauer.com/nl/

Gerelateerde artikelen

Idyllisch trouwen bij De Kommesaal

Nadelen van een economische crisis

Slotenmaker: betrouwbaar hulp en advies bij sloten en beveiliging