Risaco
Image default
Bedrijven

Idyllisch trouwen bij De Kommesaal

Trouwen is een bijzondere gebeurtenis. Een dag met veel geluk, emoties en fijne mensen. Een dag om nooit te vergeten. Het is belangrijk dat op je zo’n dag puur kan genieten. Zonder vragen of zonder zorgen. Gewoon genieten samen met familie en vrienden om je heen. Een mooie locatie om te trouwen is natuurlijk erg belangrijk en wat te denken van het huwelijksfeest waarvoor naast de locatie ook de accomodatie belangrijk is.

Trouwen op een bijzondere locatie

Hoe mooi is het als je locatie sfeervol en bijzonder is? Gasterij De Kommensaal bevindt zich in het mooie plaatsje Lathum. Direct aan het water gelegen. Met het uitzicht op natuurgebied De Veluwe is het plaatje compleet. Een plek met veel natuur waar je je direct thuis voelt. Ook voor de bruidsreportage is deze omgeving de perfecte plek.

Een Feestlocatie waar je je hele bruiloft kunt organiseren

Zowel de huwelijksvoltrekking als de receptie, het diner en het feest kunnen op deze feestlocatie Arnhem plaatsvinden. De boerderij beschikt over drie sfeervolle ruimtes die ingericht kunnen worden voor verschillende doeleinden. Wil je een kleinere, intiemere setting? Dan kan een kleinere zaal ingericht worden. Heb je veel gasten en wil je het grootser aanpakken? Dan is dat ook geen probleem. Ook onze privé patio kan gebruikt worden voor bijvoorbeeld de ceremonie.

Gezellig en stijlvol dineren

Na de plechtigheid wil je samen je gasten ontspannen bij een heerlijk diner. Ook daar zijn diverse mogelijkheden voor. Het menu van De Kommensaal biedt een diversiteit aan mogelijkheden. Je kunt zelf een menu samenstellen die past bij jullie wensen en budget. De gerechten worden gemaakt met producten uit de regio. Ook dat zorgt voor een fijne beleving en mooie ervaring.

De mooiste dag

Het wordt een dag om nooit te vergeten. Op een sfeervolle en idyllische locatie, een prachtige omgeving en alle mogelijkheden om aan jullie wensen te voldoen. Heb je specifieke wensen? Of wil je het net wat anders doen? Wij nemen uitgebreid de tijd voor je en zijn je graag van dienst!

 

      

https://www.de-kommensaal.nl

Gerelateerde artikelen

Gondeldoosjes op maat laten bedrukken

Hoe voorkom je scheuren in jouw zwembad?

Dé specialist in feestverhuur in Gelderland