Wilt u zelf een schrobmachine huren of uw vloer laten reinigen?

Kiest u ervoor om een schrobmachine te huren om uw vloer eens gronding te reinigen? Dan weet u zeker dat u binnen een kort tijdsbestek klaar bent. Daarom biedt Industrial Cleaning u de mogelijkheid om gebruik te maken van hun service. Laat een professionele en ervaren schrobmachinebestuurder uw vloer reinigen en u zult versteld staan van het resultaat. U wilt toch ook dat uw productieproces niet gestoord wordt door een vuile werkomgeving? Kies voor een van de slimme oplossingen en creëer een veilige omgeving voor uw medewerkers door een schrobmachine te huren.

Een ruim assortiment aan reinigingsmachines. Welke schrobmachine wilt u huren?

Industrial Cleaning is de grootste verhuurder van industriële vloerreiniging van de Benelux. Met meer dan 50 hulpmiddelen, is er altijd een manier om ook uw vloer schoon te krijgen. Logisch dat u graag advies ontvangt betreft welke schrobmachine in uw situatie het meest geschikt is. Betreft het verhuur van schrobmachines, heeft u keuze uit vier varianten: Tennant 5680 achterloop- schrobzuigmachine, Tennant 7200 Opzit schrobzuigmachine, schrobmachine Tennant 7300 en de schrobmachine Tennant 7400. Allereerst dient u te kiezen of u de schrobmachine al zittend of lopend wilt bedienen. Zo is de Tennant 7200 zeer gebruiksvriendelijk en heeft een hoge reinigingssnelheid. Daarbij heeft deze machine een hoge productiviteit en compactheid. Of kiest u voor de Tennant 7400? Het grote voordeel van deze machine is dat deze over cilindrische borstels beschikt waardoor voorvegen komt te vervallen. Welke schrobmachine wilt u gaan huren?

Een schrobmachine huren voor een tijdelijke uitbreiding van uw vloerreinigingscapaciteit

Is de reinigingscapaciteit van uw vloer niet hoog genoeg? Wanneer u een schrobmachine van Industrial Cleaning gaat huren, krijgt u iedere vloer met het grootste gemak schoon. Maar welke schrobmachine kunt u hier nu het beste voor huren? Dat is een Tennant reinigingsmachine. Voor korte of langere periode, aan u de keuze. Eén zekerheid: alle machines van deze specialist voldoen aan alle technische eisen. Als grootste verhuurder op het gebied van industriële vloerreiniging in de Benelux is dat dan ook niet meer dan normaal. Wilt u een schrobmachine van hoge kwaliteit tegen een scherp tarief huren? U weet welke specialist u hiervoor moet inschakelen.