Risaco
Image default
Boeken en Tijdschriften

Direct inzicht in de drukkosten als je een boek wilt laten drukken

Wil je een herinneringsboek maken met tal van herinneringen van jouw studievereniging, sportvereniging of andere vereniging? Wil je jouw onderzoek in boekvorm publiceren? Of heb je zelf een boek geschreven dat je wilt laten printen? Dan ben je in deze gevallen waarschijnlijk op zoek naar een specialist. Zo’n specialist is Bookadew. Hier is het mogelijk om boeken in zowel kleine als grote oplages te laten drukken en profiteer je altijd van een scherpe prijs. Deze prijs is op voorhand altijd inzichtelijk dankzij de handige prijscalclulator. Lees snel verder om erachter te komen hoe jij de prijs van jouw boek berekent.

Volg het stappenplan voor het laten printen van jouw boek

Voordat je een boek laat printen of drukken, is het belangrijk dat je nadenkt over een aantal zaken. Dankzij de prijsberekening van Bookadew weet je in een mum van tijd wat de kosten zijn voor het laten printen van jouw boek. Hieronder sommen we de stappen op die je doorloopt bij het berekenen van de prijs:

  1. Type: softcover of hardcover
  2. Formaat: vierkant (290x290mm of 210x210mm), A5 (staand of liggend), A4 (staand of liggend) of afwijkend
  3. Aantal pagina’s binnenwerk (exclusief cover)
  4. Bedrukking van de omslag: eenzijdig of tweezijdig (full colour)
  5. Bedrukking voor het binnenwerk: tweezijdig (zwart), tweezijdig (full colour) of blanco (geen bedrukking)
  6. Papiersoort voor het binnenwerk: silk mc (135, 150 of 170 g/m2), houtvrij offset (100 of 140 g/m2), romandruk (90 g/m2) of silk mc écht wit (170 of 200 g/m2)
  7. Laminaat en extra opties: eenzijdig glanslaminaat of eenzijdig matlaminaat (krasvast)
  8. Oplage: maximaal 500 stuks. Bij een grotere oplage neem je contact op.

Profiteer van persoonlijke service

Naast dat je op voorhand precies weet wat de kosten zijn bij het laten drukken of printen van jouw boek, profiteer je van een persoonlijke service. Neem daarom zeker contact op met de medewerkers van Bookadew als je vragen hebt, advies wilt ontvangen over bepaalde keuzes of meer informatie wilt.