Risaco
Image default
Cadeau

Brievenbus Cadeau

Brievenbusbanket.nl 

Taartjes per post 

Brievenbusbanket.nl is een online webshop waar u gebak kunt bestellen dat geleverd wordt door de brievenbus. Na lang ontwikkelen heeft brievenbusbanket.nl een heerlijk assortiment gebak geproduceerd wat gewoon door de brievenbus past. Het is een groot voordeel voor de ontvanger van dit taartje, omdat de ontvanger het gebak niet aan hoeft te nemen van de bezorger. Dit maakt het makkelijk en nog leuker om dit brievenbus taartje te ontvangen!

Brievenbusbanket.nl heeft verschillende smaken en maten taart per post waar u uit kunt kiezen. Zo kunt u een keuze maken uit Haagsche Hopjes banket, Chocolade banket, Kaneel banket en Walnoot Sinaasappel banket. Het is ook mogelijk deze smaken te combineren in een groter brievenbus doosje, zodat de ontvanger een proeverij heeft om van te genieten. 

Brievenbus Cadeau 

Een brievenbus cadeau van brievenbusbanket.nl is een unieke ervaring voor de ontvanger. Als eerste maakt de ontvanger het doosje open en leest het persoonlijke bericht van de verzender. Daarna kan de ontvanger het brievenbus taartje delen of lekker alleen genieten. 

Het versturen van dit brievenbus cadeau is voor u zo makkelijk mogelijk gemaakt. Als eerste bezoekt ur de webshop brievenbusbanket.nl, vervolgens maakt u een keuze uit het assortiment, schrijft u een perssonlijk bericht en rekent u gemakkelijk af met IDEAL. Een brievenbus taartje is geschikt voor verschillende gelegenheden zoals Valentijnsdag, Moederdag of voor een verjaardagscadeau op afstand. 

Zakelijk bestellen

Brievenbusbanket.nl is ook gespecialiseerd in op maat gemaakte zakelijke bestellingen. Bijvoorbeeld voor uw personeel of collega’s die nu thuis zitten door de huidige situatie. Vanaf 10 stuks verkijgbaar tot een geschikt aantal wat past bij uw organisatie. 

Nieuw bij brievenbusbanket! U kunt nu ook relatiegeschenken bestellen in uw eigen huisstijl. Neem contact op met de klantenservice van brievenbusbanket.nl per telefoon of e-mail. E-mails worden doorgaans binnen 2 uur beantwoord. 

https://www.brievenbusbanket.nl/