Een bavette is de topper voor op de barbecue

Gaat u binnenkort gezellig barbecueën met vrienden en familie en zoekt u een goed stuk vlees waar u samen van kunt smullen? Kies dan voor een bavette! Deze vleessoort is een echte delicatesse van de barbecue. Dit is een Franse klassieker. In Frankrijk genoot men namelijk vroeger al van dit lekkere stuk vlees. Dit magere rundvlees staat in Nederland ook wel bekend als vinkelap of vanglap. Het vlees wordt gesneden uit de flank van het rund, waar het beste vlees te vinden is. Als het heel mals is, kan bavette soms ook rauw worden gegeten. Maar een bavette van de barbecue is nog beter.

Koop eenvoudig online een malse bavette

Een malse bavette koopt u bij een ambachtelijke slager. Deze vindt u tegenwoordig ook gewoon online. Op de website van Beef&Steak vindt u het lekkerste vlees. Deze online slager heeft namelijk een zeer ruim assortiment verse vleesproducten. Dit is nog niet alles, want u vindt hier ook de lekkerste sauzen, dranken en zelfs barbecue-accessoires. U kunt ook gaan voor een compleet vleespakket. Zo bestelt u snel en eenvoudig wat u nodig heeft. Bij het bestellen kunt u ook zelf een afleverdag kiezen. Uw bestelling wordt gratis verzonden als u voor € 60,- of meer bestelt. Dat is pas voordelig biefstuk eten!

Bestel het lekkerste vlees hier

Behalve bavette kunt u bij Beef & Steak ook terecht voor biefstuk. U vindt hier biefstuk van regulier rundvlees, maar ook van bijzondere runderen zoals het Wagyurund. Eet u graag rood vlees? Kies dan voor een fit dier, zoals een hert. Deze dieren hebben namelijk korte spieren waar veel zuurstof doorheen loopt. Daardoor hebben deze dieren rood vlees. Bekijk de website van Beef&Steak en ontdek welke soorten biefstuk of bavette u kunt bestellen. Zo wordt de barbecue met vrienden en familie een groot succes.