Een bruiloft voor ieder budget op een zeilschip dat vertrekt uit Amsterdam

Op een zeilschip dat vertrekt uit Amsterdam kunt u een bruiloft vieren voor ieder budget. Geef u wensen door en dan komt het helemaal in orde. U en uw partner kunnen elkaar het jawoord geven op het water als u ervoor kiest om een zeilboot te huren op het IJsselmeer. Alle vrienden, familie en kinderen zullen het fantastisch vinden om met het bruidspaar te mogen zeilen. Na de ceremonie kunt u Zeilschip Bounty in de avonduren ook als partyboot huren. Trouwen op een zeilschip hoeft niet veel geld te kosten. De invulling van uw trouwdag wordt volledig afgestemd op het beschikbare budget. Zeilschip Bounty is een unieke locatie en kan ook gebruikt worden om te vergaderen op het water.

Een zeilschip huren in de buurt van Amsterdam om te vergaderen op het water

Wilt u een zeilschip huren in de buurt van Amsterdam om te vergaderen op het water? Dan biedt Zeilschip Bounty uitkomst. Op dit schip kunt u ook ultiem ontspannen. Dat kunt u doen tijdens een dagje zeilen met kinderen. U kunt er echter ook voor kiezen om met de hele familie en al uw vrienden de zeilboot te huren om lekker te relaxen en te feesten op het IJsselmeer. Daarvoor biedt Zeilschip Bounty diverse arrangementen aan. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Whiskyproeverij? Of beleeft u liever met zijn allen een ware culinaire belevenis? Geef aan wat u wilt en dat wordt alles geregeld door de bemanning van het schip.

Vertrek met een zeilschip vanuit Amsterdam en geniet van een dagje zeilen met de kinderen

Vertrek met een zeilschip vanuit Amsterdam of een andere haven en geniet van een dagje zeilen met de kinderen. Zeilschip Bounty is voormalige viskotter die omgebouwd is tot een prachtige twee-mast brigantijn. Dit traditioneel dwarsgetuigde schip heeft 9 zeilen en biedt voor een zeiltocht plaats aan maximaal 50 personen. U kunt de partyboot ook huren om te vergaderen op het water. Dan is er meer dan voldoende ruimte voor 85 mensen. Als u besluit om de zeilboot te huren om een vaartocht te maken op het IJsselmeer kunnen u en uw gasten buiten op het dek rondlopen of binnen aan de bar heerlijk ontspannen.

https://zeilschipbounty.nl/