Risaco

Een waardig afscheid voor uw dierbare met een goedkope uitvaart

Als een dierbare komt te overlijden, dan is geld het laatste waar u zich zorgen over wilt maken. Dit kan echter wel een probleem zijn wanneer u uw dierbare een waardig afscheid wilt geven, maar u beperkt bent tot een budget. Bij Budget Uitvaartzorg in Hoofddorp, provincie Noord-Holland, wordt er zorg gedragen voor een respectabel, waardig afscheid zonder dat u hier ontzettend veel geld aan kwijt bent. Een goedkope uitvaart kan namelijk net zo ontroerend, mooi en passend zijn als een uitvaart waar niet naar de afrekening gekeken hoeft te worden. Is uw dierbare overleden en wilt u graag een afscheid dat bij hem of haar past, maar dan binnen uw budget? De uitvaartondernemers van Budget Uitvaarzorg staan voor u klaar.

Dankzij de pakketten heeft u geen geldzorgen meer door de uitvaart

Er is een ontzettend verdrietige tijd voor u aangebroken. Een dierbare is komen te overlijden en nu moet u het afscheid regelen, eventueel samen met familie en andere dierbaren. Budget Uitvaartzorg uit Hoofddorp regelt uitvaarten door de hele provincie Noord-Holland, óók een goedkope uitvaart. Er zijn verschillende pakketten waar u gebruik van maakt, zodat u precies weet wat er binnen het pakket valt. Zo is het Basis-pakket een compleet verzorgde begrafenis zonder plechtigheid, maar krijgt uw dierbare wel een waardig afscheid. Hierbij kunt u bijvoorbeeld zelf een herdenking organiseren bij u thuis. Een ander pakket voor het regelen van een goedkope uitvaart is het Plus-pakket waarbij er een intiem afscheid voorzien wordt. Denk hierbij aan familie in de eerste en tweede graad en eventueel goede vrienden. Doordat er gewerkt wordt met pakketprijzen weet u precies welke kosten er gerekend gaan worden, wat voor u weer zorgen wegneemt. Want op de eerste plaats moet u nu ruimte krijgen om te rouwen en te herdenken.

Schakel hulp in bij de organisatie van een uitvaart

Uiteraard gaat iedereen anders om met verlies. Voor de ene persoon is het regelen van de uitvaart een welkome afleiding, voor de ander is het een verplichting waar zij op dat moment niet aan willen voldoen. Wat uw situatie ook is, schakel de hulp in van de uitvaartondernemers van Budget Uitvaartzorg voor het regelen van een goedkope uitvaart. Ieder afscheid is waardig, ook degene met een budget. De uitvaartondernemer is 24/7 bereikbaar voor het melden van een overlijden.