Kwaliteit uitvaarten in Den Helder

Bij Meride Uitvaartverzorging staat dienstverlening centraal. Ook bij de lokale uitvaartverzorging in Den Helder. De uitvaartverzorger heeft voor iedere uitvaart ruim tijd beschikbaar om de nabestaanden van dienst te zijn. De uitvaartverzorger kan doorverwijzen voor de eventueel nodige nazorg. Nazorg kan te maken hebben met de afronding van zaken die met de uitvaart te maken hebben of met de verwerking van het overlijden, dan wel met de praktische gevolgen ervan.

Er vindt een continue toetsing en bewaking van de kwaliteit van de dienstverlening plaats door Meride Uitvaartverzorging. Alle geldende afspraken (ook gewijzigde) worden schriftelijk vastgelegd. Er worden o.a. afspraken gemaakt over de uitvaartkosten. De uitvaartkosten worden weergegeven op één factuur, zodat er geen sprake zal zijn van ‘verrassingen’ achteraf. De kwaliteitsgaranties die door Meride Uitvaartverzorging worden gehanteerd, zijn zichtbaar op de website en in de presentatiemap van de uitvaartverzorger. Meride heeft geen leden en verkoopt geen uitvaartverzekeringen, wij houden ons bij onze leest: Het naar uw wens verzorgen van een uitvaart. Neem bij vragen gerust contact op.

Meride ondersteunt u in alle facetten die bij goede uitvaartzorg komen kijken.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en kosten van een uitvaart van een uitvaart in Den Helder? Vraag dan een offerte aan. U kunt ons ook bellen of een terugbelverzoek indienen. Wilt u liever een persoonlijk gesprek? Graag komen wij bij u langs om in alle rust uw wensen te bespreken. Neem gerust voor hulp, vragen of iets anders contact op met onze medewerkers via 085 – 40 18 123 of stuur ons een e-mail op info@meride.nl.

http://www.meride.nl/