Risaco
Image default
Dienstverlening

Luister naar uw medewerkers met een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek

Voor iedereen is het belangrijk dat er naar hem of haar geluisterd wordt. Dat is voor uw werknemers niet anders. Wanneer een medewerker feedback of verbeterpunten heeft, is het zowel voor de werknemer als voor de onderneming goed dat er serieus naar die punten worden gekeken. Met een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek controleert u eenvoudig en overzichtelijk de mening van al uw personeel om binnen een korte tijd tot een duidelijke conclusie te komen. Op die manier krijgt u een overzicht van de productiviteit, weet u of de doelen haalbaar zijn en wat de sfeer is op de werkvloer.

Met een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek weet u wat uw personeel écht van uw bedrijf vindt

Bent u zelfstandige? U wilt uw onderneming dan steeds verbeteren. Dit kan met een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek. Met deze meetmethode achterhaalt u eenvoudig de meningen van uw personeel, dat zich op hun beurt weer gehoord voelt. Het gevoel van het onderzoek is dat werknemers een positievere blik op het werk krijgen, waardoor zij met meer plezier hun werkdag beginnen. Bevlogenheid, betrokkenheid, motivatie en productiviteit zijn kernwoorden, die te meten zijn dankzij het medewerkersbetrokkenheidsonderzoek en waar de werkgever vervolgens op in kan spelen. Doordat de testen anoniem zijn, durft het personeel eerder en eerlijker te zeggen wat hen dwarszit. Op die manier kan het probleem bij de kern worden aangepakt, waardoor frustraties, mankementen en wrijvingen worden weggenomen.

Een beter inzicht binnen uw bedrijf dankzij een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek

Weet u wat uw medewerkers bezighoudt? Daar komt u achter met een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek van Myhrsol. Kom erachter in hoeverre een afdeling gemotiveerd is, een team hun doelen behaald en of uw werknemers binnen uw hele organisatie met een fijn gevoel naar het werk gaan. Met een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek bepaalt u zelf op welke schaal u onderzoek doet naar de werkzaamheden binnen uw bedrijf en de tevredenheid binnen de organisatie. Op die manier weet u beter wat u kunt verbeteren, waardoor u als bedrijf vooruitgaat. Focus u op hetgeen dat er echt toe doet en maak gebruik van een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek als u actie wilt ondernemen.

Gerelateerde artikelen

Zorgeloos emigreren naar Bonaire met de hulp van deze specialist

Riool ontstoppen Harderwijk kan je helpen om van die vervelende verstoppingen af te helpen

Marketing via Social Media? Your Business Online!