Risaco
Image default
Dienstverlening

Maak een pakkende bedrijfsfilm voor jouw doelgroep

Ben je net gestart met een nieuw bedrijf of ben je al een tijdje bezig, maar weet je niet goed welke communicatiemiddelen je wilt inzetten? Denk dan eens aan een bedrijfsfilm. Dit is een leuke en originele manier van communiceren richting jouw doelgroep. Je kunt zelf bepalen hoe het filmpje eruit komt te zien en wat jouw boodschap wordt. Zowel voor intern als extern gebruik is dit een goed middel. Laat jouw klanten bijvoorbeeld eens zien hoe het er op de werkvloer aan toe gaat of wat de voordelen zijn van jouw product of dienst. Daarnaast kun je met een video een bedrijfspresentatie maken voor je medewerkers of een complex systeem uitleggen. Kortom, met een video kun je verschillende doelen behalen.

Laat een professionele video maken door deze specialist

Voor het maken van een bedrijfsfilm is het aan te raden om een specialist in te schakelen. Zo weet je zeker dat de video er professioneel uit komt te zien. Playforward is zo’n specialist die veel ervaring heeft op dit gebied. Ze hebben al vele bedrijven door heel Nederland voorzien van een video en jouw bedrijf kan het volgende zijn. Naast het maken van een bedrijfsfilm kun je bij hen ook een animatie video laten maken. Dit is een goede optie als je bijvoorbeeld iets complex uit wilt leggen. Door middel van een animatie kun je de complexe materie vertalen naar een helder verhaal. Op deze manier kan de doelgroep zich sneller identificeren met de gebeurtenissen in de video en is de kans groter dat ze interesse hebben in jouw product of dienst.

Profiteer van een video in enkele stappen

Een bedrijfsfilm of animatie video laten maken verloopt in enkele stappen. De professionals van Playforward starten eerst met een brainstormsessie. Vervolgens worden ideeën vertaald naar een concreet script en starten de opnames. In het geval van een animatie wordt in deze fase de animatie in elkaar gezet. Daarna wordt de video gemonteerd en vindt er een beoordeling plaats. Vervolgens wordt er een eindproduct op maat opgeleverd. Al deze stappen nemen ongeveer vier weken tijd in beslag. Wil jij ook een animatie video of bedrijfsfilm laten maken door deze specialist? Neem dan contact op met Playforward.

Gerelateerde artikelen

Verbeter uw levenskwaliteit dankzij Shiatsu

Voorzetramen aankopen

Tandarts apparatuur nodig?