Risaco
Image default
Dienstverlening

Milieuvriendelijk en snel machinaal straten met de RoadPrinter Eco

Tegenwoordig is steeds meer mogelijk als het aankomt op (her)bestrating. Waar vroeger stratenmakers enkel met de hand stenen konden inleggen, kunnen straten vandaag de dag machinaal aangelegd worden. Dit is een innovatieve manier om straten snel en vakkundig aan te leggen, terwijl het zware werk voor stratenmakers uit handen wordt genomen. Een machine die dergelijk werk verricht is de RoadPrinter Eco van Road Paving Systems. Met deze machine bestraat u in de kortste keren straten van maximaal zeven meter breed. U levert vakwerk zonder het zware werk te verrichten.

Ontdek de vele voordelen van de RoadPrinter Eco

De RoadPrinter Eco van Road Paving Systems neemt vele voordelen met zich mee. Zo is dit een erg milieuvriendelijke bestratingsmachine. De machine werkt namelijk 100% elektrisch, waardoor deze geen brandstof nodig heeft om te werken. Dankzij de stille Lithium-Ion accu ervaart u daarnaast geen geluidsoverlast. Ook ten opzichte van de conventionele RoadPrinter heeft deze machine voordelen als het aankomt op het machinaal aanleggen van straten. De Eco-variant bestraat namelijk vier keer sterker dan de originele machine. Kortom: een sterke machine die uitermate precies én duurzaam werkt.

Vele toepassingen qua type steen en verbanden

Kiest u ervoor om machinaal te straten met de RoadPrinter Eco, dan kunt u een hoop soorten stenen en verbanden leggen. De steensoorten die deze machine kan verwerken, zijn:

  • Nieuwe of gebruikte stenen
  • Betonklinkers
  • Gebakken keiformaten
  • Gebakken dikformaten
  • Lingeformaten
  • Waaltjes

De verbanden die u met bovenstaande stenen kunt leggen, zijn bijvoorbeeld een keperverband, elleboogverband of blokverband. U kunt tevens verticaal kepen. Zoals u ziet is er een hoop mogelijk met deze machine als het aankomt op machinaal straten.

Neem contact op met deze specialist

Wilt u graag meer informatie ontvangen over de RoadPrinter Eco? De specialisten staan klaar om u alles hierover te vertellen. Op de website vindt u alle contactgegevens, waaronder het telefoonnummer. Kies voor de bestratingsmachines van Road Paving Systems en bespaar uzelf een hoop zwaar werk.