Risaco
Image default
Dienstverlening

Verbeter uw levenskwaliteit dankzij Shiatsu

Als u een beetje wegwijs bent binnen de alternatieve geneeswijzen, heeft u misschien wel eens gehoord van Shiatsu-therapie. Heeft u hier nog nooit van gehoord? Geen nood, want hier wordt u uitgelegd wat het precies is en wat het voor u kan betekenen. Vele mensen zweren namelijk bij deze vorm van therapie. Het kan niet alleen verlichting brengen, maar er zijn ook velen die zeggen dat het een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de genezing van hun specifieke aandoening. Tijdens een Shiatsu-sessie zal u een massage ontvangen. Shiatsu is dus met recht een lichaamstherapie. De therapeut oefent op bepaalde punten druk uit in het lichaam. Het doel hiervan is om de energiestroom in uw lijf weer volop te laten stromen. Dit kan vele positieve bijeffecten opleveren.

Bekijk wat Shiatsu voor u kan betekenen

Er kunnen vele factoren zijn die er voor zorgen dat u minder van het leven kan genieten. Soms zijn dit wat kleinere klachten, zoals een onverklaarbare pijn in uw lichaam die u ergens voelt of een hoofdpijn die u te vaak krijgt. De andere keer heeft u last van stress en kunt u hier verlichting voor gebruiken. Maar ook bij chronische aandoeningen bent u op zoek naar manieren om de pijn te verzachten. Dit is waar Shiatsu u bij kan helpen. Door de activering van de energiestroom voelt u een positieve golf door het hele lichaam. Dit verzacht pijnen, zowel fysiek als mentaal. Daarnaast kan deze stroom een rol van betekenis spelen bij zowel uw weerstand als het vermogen om te genezen. Zo kunt u weer meer van het leven genieten.

Bij wie kan ik terecht voor Shiatsu-therapie?

Er zijn vele therapeuten die Shiatsu uitoefenen in Noord-Brabant, maar er is geen betere dan Maria van der Sar in Tilburg. Onder haar klanten heeft zij een goede naam opgebouwd, wat ook terug te lezen is in de vele positieve recensies die er online te vinden zijn. Een aanrader als u in de buurt van Tilburg of elders in Noord-Brabant woont!

https://www.mariavandersar.nl/