Risaco
Image default
Dienstverlening

Vraag hulp aan dé expert in logopedie vlak bij Bergen op Zoom

Kinderen die om de één of andere reden de hulp nodig hebben van een expert in logopedie, kunnen uitstekend terecht bij Trivers Logopedie Roosendaal, niet ver van Bergen op Zoom. Alle kinderen krijgen hier een maatwerkbehandeling. Deze behandeling is er voor kinderen van 6 tot 18 jaar, maar zeker ook voor hun ouders. Men levert hulp op de volgende gebieden:

  • Men oefent ademhalingstechnieken die de spraak bij uw kind vergemakkelijken
  • Het gehoor van uw kind wordt onderzocht
  • Eventuele problemen, zoals dyslexie, worden achterhaald
  • Er wordt gewerkt aan een goede informatieverwerking
  • Uw kind krijgt een behandeling voor eventuele slikproblemen
  • Er worden spraakoefeningen met uw kind gedaan
  • Er worden stemoefeningen gedaan met uw kind

Ontdek de effectieve aanpak van deze specialist

Als uw kind logopedische problemen heeft, dan wilt u dat hij of zij geholpen wordt door een specialist in logopedie bij u in de buurt van Bergen op Zoom. Trivers Logopedie Roosendaal is deze specialist, die altijd betrouwbare zorg levert. U kunt hiervan uitgaan doordat de logopedisten altijd staan ingeschreven in het register van hulpverleners. Zij leveren ook zorg aan kinderen met andere problemen, zoals kinderen met dyslexie en kinderen met andere leerproblemen. Ook kinderen die gedragsproblemen vertonen kunnen hier uitstekend terecht. Hier kunt u altijd terecht voor de juiste zorg.

U heeft geen verwijsbrief nodig

Heeft uw kind spraak-, taal- of leerproblemen, en heeft hij of zij snel hulp nodig? Neem contact op met de experts van Trivers Logopedie Roosendaal, dé expert uit regio Bergen op Zoom. Zij leveren al meer dan 10 jaar de beste zorg aan kinderen met taal- en spraakproblemen. Ook krijgt uw kind snel de juiste zorg, omdat er in veel gevallen geen verwijsbrief nodig is. Neem dus vandaag nog contact op met deze specialist. Zo krijgt uw kind met spraak- en taalproblemen snel de juiste zorg.

https://triverslogopedieroosendaal.nl/