Waarom afdrukken op ChromaLuxe?

ChromaLuxe is dé methode voor wanneer u een bepaalde foto of afbeelding mooi wilt laten afdrukken. Dat kunnen we u met zekerheid zeggen, omdat deze methode van afdrukken een groot aantal voordelen met zich meebrengt. Zo zijn ChromaLuxe afbeeldingen altijd haarscherp en blijven ze kleurvast. Daarnaast kunnen de afbeeldingen tegen een stootje. Wist u dat de afbeeldingen zelfs op verschillende materialen af te drukken zijn? ChromaLuxe afdrukken zijn licht, er is de keuze uit een breed kleurenpalet, ze geven een driedimensionaal effect, ze zijn duurzaam, krasbestendig en waterbestendig en ze genieten een zeer lange levensduur. Bij Re-Art, specialist in het maken van zulke afdrukken, wordt u altijd op de juiste manier geholpen.

ChromaLuxe uitstekend geschikt voor digitale kunstenaars, musea, fotografen en galleries

Steeds meer mensen kiezen voor ChromaLuxe, een moderne reproductie- en printtechniek. Een specialist genaamd Re-Art kan deze methode voor u uitvoeren. ChromaLuxe printen is geschikt in een veelzijdigheid aan situaties. Deze manier van afdrukken is uitstekend geschikt voor digitale kunstenaars, musea, fotografen en galleries. Met deze printtechniek kunnen kunstwerken en foto’s namelijk op hoogwaardige manier worden geprint, zonder dat ze onder doen voor het origineel. Zo blijft het originele kunstwerk of de originele foto te allen tijde beschermd én kunt u gemakkelijk grote oplages leveren. ChromaLuxe printen is uiteraard één van de modernste reproductie- en printtechnieken, waardoor u echt verzekerd bent van uitstekende kwaliteit. De levensduur van een kunstwerk zo lang mogelijk maken? Dat kan met ChromaLuxe!

Specialist biedt diverse afdrukmogelijkheden, zoals ChromaLuxe en Giclée

ChromaLuxe afdrukken is één van de vele kunstjes waar een specialist genaamd Re-Art u mee kan helpen. Ze kunnen naast ChromaLuxe printen nog veel meer voor u betekenen. Ook voor diverse andere afdrukmogelijkheden kunt u altijd uitstekend terecht bij de specialist. Zo kunt u ook kiezen voor het laten afdrukken van afbeeldingen en foto’s op Giclée en Diasec. Al deze manieren bieden de mogelijkheid kunstwerken en foto’s op hoogwaardige manier te reproduceren, zonder dat de kwaliteit van foto’s of kunstwerken erop achteruit gaat. U ontvangt dus afdrukken die qua kwaliteit niet onder doen voor het origineel, maar toch veel langer meegaan. Drukt u binnenkort ook uw kunstwerken en foto’s af met ChromaLuxe, Giclée of één van de andere afdrukmogelijkheden van de specialist?