Categoriearchief: Financieel

Met een beetje hulp van dit administratiekantoor nabij Breda is belastingaangifte doen eenvoudig

Kijk je er nu al tegenop om de belastingaangifte te doen en zou je dit het liefst laten doen door een professionele partij? Wat houdt je tegen?! Peeters Belastingadvies, Financiën & Administraties uit Etten-Leur is een ervaren administratiekantoor in de buurt van Breda waar jij al jouw belastingtechnische zaken aan kunt uitbesteden. Je kunt er zelfs voor kiezen om de complete administratie aan hen over te laten, waardoor je te allen tijde verzekerd bent van een correcte belastingaangifte terwijl je zelf niets hiervoor hoeft te doen! Dan kun jij je focussen op hetgeen waar jij goed in bent: ondernemen.

Waarom kiezen voor dit administratiekantoor?

Er zijn natuurlijk veel verschillende fiscalisten werkzaam, dus waarom zou je moeten kiezen voor administratiekantoor Peeters nabij Breda? Eigenlijk is het heel simpel: bij Peeters leveren ze kwaliteit terwijl eerlijkheid en transparantie voorop staan. Mocht jouw bedrijf er niet goed voor staan, dan wordt dit zonder poespas aan je vertelt. Daarnaast mag je altijd rekenen op een deskundig advies als je ervoor kiest om de belastingaangifte te laten doen door de belastingadviseurs van dit administratiekantoor nabij Breda. Op deze manier weet je precies waar je aan toe bent als ondernemer en kun je de mogelijkheden voor jouw onderneming in kaart brengen. Denk aan de mogelijkheden om uit te breiden of om in een andere belastingregeling te vallen. Bij Peeters helpen ze je hiermee verder!

Maak vandaag nog een afspraak met een van de adviseurs

Ben jij toe aan een beetje hulp of wil jij het laten doen van de belastingaangifte volledig uitbesteden aan administratiekantoor Peeters in Etten-Leur, nabij Breda? Neem dan zeker contact op met een van de medewerkers om een afspraak te maken met een van de adviseurs. Het is gegarandeerd dat je dan een stuk helderder krijgt wat de mogelijkheden zijn voor jouw onderneming qua financiën, belastingen en doorgroei.

 

This expert tax consultant helps expats in the Netherlands with their taxes

The life of an expat is exciting. After all, you have the chance to fully experience living in another nation with a different culture from your own. However, being an expat also comes with certain unique challenges. From finding a job to learning the language of your new home country. Another of those unavoidable challenges comes in the form of taxes. As you live and work in a foreign country, you will be expected to pay taxes there as well. Filling in taxes is never considered an easy job, but when confronted with a complicated foreign tax system, you may require some help. Expats working in the Netherlands can rely on Witlox Internatonal Tax Advice, an experienced tax consultant.

Expert advice based on your personal situation

Do you know which forms you have to fill out to do your taxes? Do you know the rules of the Dutch tax system and what benefits you may be eligible for as an expat? Don’t worry if the answer to those questions is a resounding no. An experienced tax consultant from the Netherlands will be able to answer all this for you. A tax consultant from Witlox International Tax Advice you guide you through the process of filing your taxes in the Netherlands. The experts will take into account your personal situation, and provide you with advice based on this. For instance, your advisor will check whether or not the 30% tax ruling applies to you. Similarly, the experts will look whether you are eligible for tax returns when working at Schiphol airport.

Receive assistance when filing your Dutch taxes

Receive expert and professional assistance from a tax consultant when filling in your tax forms in the Netherlands. That way, you can be sure you have filled in all the relevant forms correctly, thus avoiding potential problems and a tax audit. Do you wish to learn more about the tax service offered to expats in the Netherlands by Witlox International Tax Advice? All relevant information, including contact information, can be found on the company’s website.

https://witlox.info/

Vordering verkopen? Snel uw geld terug!

Vordering verkopen en snel geld incasseren!” Heeft u geen tijd of zin om een vordering te incasseren? U kunt een vordering verkopen en zo snel het geld laten incasseren. Hiervoor is het belangrijk dat u beschikt over voldoende bewijsmateriaal. Hoe meer bewijsmateriaal u kan aanleveren des te beter. Op deze wijze kunt u snel een vordering omzetten in geld. Dit is belangrijk want dat is het uiteindelijke doel. Een extern bedrijf inschakelen om een vordering te laten opeisen is wel zo gemakkelijk. Dit scheelt een hoop tijd en energie. Bedrijven die gespecialiseerd zijn in deze zaken weten hoe ze dit het beste moeten aanpakken. Een snelle procedure is cruciaal in het proces om snel geld op te eisen. Iedereen kan zo’n procedure in gang zetten zodra er voldoende bewijsmateriaal bewijs is. 

Een vordering verkopen levert snel geld op

Wanneer u de stukken aanlevert kan een extern gespecialiseerd bedrijf aan de slag met de zaak. Zij zullen er alles aan doen om zo snel mogelijk geld te incasseren. Dit is in het belang van iedereen om verdere kosten te voorkomen. Het opzetten van een nieuwe zaak kost tijd, energie en geld. Juridische kosten kunnen teruggevorderd worden bij de cliënt. Hoe eerder u een gerechtelijke zaak start hoe groter de kans is dat u het geld snel ontvangt. Het is natuurlijk erg vervelend om lang te moeten wachten. Daarom doen de specialisten er alles aan het proces zo snel mogelijk te laten verlopen. 

Ga snel aan de slag met uw vordering

Het is zonde om uw vordering te laten liggen. U kunt de vordering verkopen en snel uw geld ontvangen. Kies voor een professioneel bedrijf dat u kan helpen bij het innen van de vordering. Een vordering verkopen is voor velen een verstandige optie. Niemand zit te wachten op een lange procedure waarbij allerlei zaken geregeld moeten worden. Het is vaak veel handiger dit uit te besteden. Wanneer men een vordering verkoopt heeft men er nauwelijks nog omkijken naar. Een vordering verkopen bespaart dan ook een hoop gedoe! Een vordering verkopen is binnen no time geregeld!

https://www.debtcapital.nl/vordering-verkopen/

Zorgverzekering vergelijken; wat verandert er in 2019?

Zorgverzekering vergelijken; wat verandert er in 2019?

Het is aan het einde van elk jaar weer hetzelfde ritueel. Op de radio en tv word je overspoeld met reclamespotjes van de verschillende verzekeringsmaatschappijen. Deze maatschappijen hebben uiteraard maar één doel; zoveel mogelijk nieuwe klanten aantrekken.

Het aantrekken van nieuwe klanten is logischerwijs gigantisch belangrijk voor verzekeringsmaatschappijen. Maar, ook voor jou kan het belangrijk zijn om de verschillende verzekeraars goed met elkaar te vergelijken. Maak snel een agenda item aan ‘zorgverzekering vergelijken’. Dankzij dit agendapunt kan je namelijk een hoop geld besparen.

Het kan erg lonend zijn om van verzekeraar A naar verzekeraar B over te stappen. Of door simpelweg een extra module stop te zetten of te kiezen voor een minder aantal fysiobehandelingen. Dit zijn uiteraard maar voorbeelden; je kan vele kanten op bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering.

Als je aan het kijken bent naar een zorgverzekering voor 2019, is het ook belangrijk om te weten of er iets gaat veranderen. Wij kunnen daarover het volgende zeggen:

–        Eigen risico blijft gelijk; 385 euro.

–        In 2019 is er een nieuwe inkoopcoöperatie actief binnen de zorg. Dit kan gevolgen hebben op het gebied van maatwerk voor een individu.

  • Er komt een vergoeding voor preventieve gezondheidszorg – Mensen met een hoog gezondheidsrisico door overgewicht kunnen in aanmerking komen voor een programma gericht op een gezondere levensstijl;
  • Ruimere vergoeding voor zittend vervoer – reiskosten naar zorginstellingen voor medische behandelingen;
  • Voor verzekerden met COPD wordt de oefentherapie volledig vergoedt – Tot 2019 gold er voor de eerste 21 behandeling geen vergoeding uit de basisverzekering;
  • Het middel Belimumab wordt vergoedt voor patiënten met de auto-immuunziekte systematische lupus erythematosus (SLE).
  • Vergoeding voor paracetamol, vitaminen en mineralen worden niet meer gedekt in de basisverzekering.
https://www.vergelijkjezorgverzekering.nl

Omisego kopen?

OmiseGo kopen, hoe werkt dat?

OmiseGo kopen vergt enige kennis van de wereld van de cryptovaluta’s. Daarom is het ook heel belangrijk om eerst wat meer over deze munt te weten te komen. Op die manier ben je in ieder geval goed ingelicht en kan je veel gemakkelijker zorgen dat je de juiste hoeveelheid van de munt in bezit krijgt. Het hoeft niet heel lastig te zijn wanneer je weet hoe alles werkt, maar het is wel van belang om dit in ieder geval goed duidelijk te hebben. De volgende zaken zijn in ieder geval belangrijk om duidelijk te hebben wanneer je wilt investeren.

Wat is het?

OmiseGo kopen wil je waarschijnlijk in de eerste plaats doen omdat je wilt investeren in cryptomunten. Het is echter wel belangrijk om te weten dat het project rond deze specifieke cryptomunt wel iets verder gaat. De ontwikkelaars richten zich vooral op het beschikbaar maken van financiële diensten. Dit is in de westerse wereld misschien heel normaal, maar dit is niet overal het geval. Juist door met deze cryptomunt te werken moet dat veel beter mogelijk worden. Dit is dan ook de kant die door veel investeerders interessant wordt gevonden als het om deze specifieke digitale munt gaat.

Investeren in de munt

Omdat OmiseGo kopen nog niet heel gemakkelijk is, is het handig om hier een kleine uitleg over te krijgen. Omdat het systeem en de munt nog niet zo groot zijn als een aantal andere varianten van digitaal geld, is het nog niet heel goed mogelijk om bijvoorbeeld met iDeal een aankoop te doen. Daarom is het belangrijk om te weten hoe je met andere manieren wel snel aan de munt kunt komen. Dat kan bijvoorbeeld door gebruik te maken van andere cryptocurrencies, zoals bitcoin of dash, om te betalen, Je neemt exchange dan heel letterlijk en ruilt de ene variant voor de andere in.

Een broker zoeken

Om OmiseGo kopen mogelijk te maken zal je dus eerst op zoek moeten naar een goede broker. Dit kan je in Nederland doen, maar het aanbod is wel enigszins beperkt. Daarom kan het slim zijn om gewoon naar een grote broker in het buitenland te stappen en daar een aankoop te doen. Dit kan je gewoon doen met behulp van de onlinediensten die door de brokers worden aangeboden. Helemaal gemakkelijk is het wanneer je bij de betreffende broker ook al andere aankopen hebt gedaan met betrekking tot andere cryptomunten. Die kan je dan gebruiken voor de koop van deze coin.

Blijf ontwikkelingen volgen

OmiseGo kopen kan nu al een goed investering zijn. Bedenk je wel dat het heel slim is om het nieuws rondom deze munt te blijven volgen. Het is immers zo dat door de insteek van de ontwikkelaars, deze digitale coin veel aandacht krijgt. Het is dus goed mogelijk dat dit binnen korte tijd al één van de belangrijkste spelers op de markt kan gaan worden. Daar wil je natuurlijk je voordeel mee doen. Vanaf het moment dat je je met deze cryptocurrency gaat bezighouden is het dus slim om je te verdiepen in de ontwikkeling die deze doormaakt.

https://cryptokopen.nl/currencies/OMG/omisego/

Budgetcoach

Financiële problemen, onverwachte kosten, financiële tegenvallers. Hoe gaat u hier mee om?  Voorkomen is beter dan genezen en zeker als het gaat om uw portemonnee. Veel mensen zijn geraakt door de crisis. Die nu al bijna 8 jaar voortduurt. Nederlanders in het algemeen zijn goede spaarders, maar een crisis van 8 jaar is niet ingeschat. Inmiddels gaat het beetje bij beetje beter met de economie in ons land. De nasleep van zo’n economische periode kan nog lang zijn. Bij veel mensen is de spaarpot op. Hoe krijgt u het allemaal weer financieel op de rit?

Een budgetcoach kan u hier bij helpen. Het opzetten van een goed plan, adviseren in de vaste lasten en besparingen in kaart brengen. Dat zijn onderdelen die aanbod komen wanneer een budgetcoach ingezet wordt. Het leven wordt duurder en de inkomsten dalen. Het gevolg daarvan is dat de buffer ( het spaargeld) gebruikt moet worden om het leven te kunnen leiden zoals dat was. In veel gevallen duurde het echter zo lang dat de inkomsten lager waren dan de uitgaven zodat er veel mensen in de financiële problemen zijn gekomen. De buffer is op. De hypotheek of huur kan niet meer betaald worden doordat één van de tweeverdieners is ontslagen. Een hoge hypotheek rente, twee auto’s op de weg en kinderen. Hoe kan er goed geleefd worden met al deze financiële veranderingen? Het kan zeker, alleen moet er wel iets drastisch veranderen.

Eerst is het zaak om in kaart te brengen wat de inkomsten van het huishouden zijn en de uitgaven(vaste lasten). In een jaarplan wordt dan duidelijk waar de pijnpunten liggen en waar er gesneden kan worden. Kunnen de inkomsten verhoogd worden, of moeten de vaste lasten omlaag. Uiteraard wordt er gekeken naar de gezinssituatie en de toekomst. Voor elk gezin is een ander plan nodig om het allemaal goed leefbaar te houden. Een budgetcoach adviseert, helpt en controleert. Lees verder

Een plan opzetten kan beter worden gedaan door een persoon die geen deel uit maakt van de familie. Een onafhankelijke persoon waar geen vooroordelen zijn t.o.v. de keuzes die gemaakt kunnen worden over bezuinigingen. Tijdens het opstellen van een financieel plan met de budgetcoach is het geven en nemen voor het hele gezin. Bewust boodschappen doen, minder uitstapjes, één auto weg doen en misschien zelfs verplicht verhuizen. Het laatste wordt in de meeste gevallen niet direct meegenomen. Het meest waardevolle voor het hele gezin.

Steek uw hoofd niet een zand wanneer het een tijd minder gaat financieel gezien. Maar schakel een budgetcoach in om dit te voorkomen. Voor alle hulp bij school.

http://www.brandmerck.nl

Inkomensverzekering van aov-zzp.nl

Aan het werken als zelfstandige zitten allerlei voordelen. Je bent meester over je eigen tijd en je eigen werkindeling. Je bepaalt helemaal zelf waar je werkt en welke klussen je nu wel of nog niet aanpakt. Toch zijn er ook nadelen aan het zelfstandig ondernemer zijn. Op het moment dat je ziek wordt, of misschien zelfs arbeidsongeschikt, ben je niet in staat om te gaan werken.

 

 

 

 

 

 

En als zelfstandige weet je: geen werk, dan is er ook geen inkomen. Er is voor jou geen werkgever, die je ziektegeld doorbetaalt. Het is voor je herstel niet erg bevorderlijk als je geen inkomen hebt en niet zeker bent of je de rekeningen nog wel zult kunnen betalen.

 

 

 

Gelukkig kun je als zzp-er ook inkomensverzekeringen afsluiten, waardoor je ook bij ziekte of arbeidsongeschiktheid verzekerd bent van een inkomen. Het afsluiten van de juiste arbeidsongeschiktheidsverzekering is gelukkig erg eenvoudig. 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.aov-zzp.nl

Online bijverdienen

Sinds de komst van het internet gaan steeds meer mensen aan de slag met online geld verdienen. Online geld verdienen door middel van het internet komt vaker voor, omdat er steeds meer mogelijk is. Middels online geld verdienen verdienen veel mensen een welkome aanvulling op hun inkomsten. Maar ook zijn er mensen die miljoenen verdienden door het internet. Via dit artikel vertellen we je meer over geld verdienen via het internet en hoe je dit het beste aanpakt.

 

Online geld verdienen

Dat er op ons internet van alles mogelijk is mag wel blijken uit de vele die we er dagelijks regelen. We kunnen online bankieren, onze vrienden ontmoeten, relaties aangaan, werken, vakanties boeken, dingen kopen en verkopen, onze mening geven en nog vele andere dingen doen. De online wereld biedt een nieuwe omgeving aan veel mensen die ambities hebben, zoals schrijvers en schilders. Maar waarom zou het internet dan niet te gebruiken zijn voor mensen die op het internet online geld wllen verdienen en rijk willen worden via het internet? Maar tegenwoordig biedt het internet dat wel, want er zijn al veel mensen bezig met met geld verdienen online. Vaak volgen zijn vaste wegen en leren van hun successen en fouten. Eén ding is belangrijk om te weten en dat is dat iedereen met internet geld kan verdienen.

 

Hoe beginnen? 

Online geld verdienen begint niet alleen met een mooie voorbereiding, maar ook met een stukje bewustwording en discipline, want het mag niet alleen een plan blijven. Het is dus goed om je voor te nemen dat je gaat verdienen via het internet en dat je snel een leuk inkomen op heb gebouwd. Zodra je dat beseft kun je gaan nadenken over zaken die je plezier geven. Wat doe je graag en vind je prettig om te doen? De kans is groot dat je actiever en fanatieker zult zijn als je iets doet wat je fijn vindt. Je zult er immers veel tijd aan kwijt zijn en het is toch de bedoeling dat online geld verdienen vooral heel leuk moet zijn.

 

Verder 

Wanneer je weet wat je leuk vindt kun je in principe verder alsof je een plan schrijft voor een nieuw op te zetten onderneming. Wat ga je precies doen op het internet en hoe wil je gaan verdienen? Maar belangrijker is nog de vraag: voor wie ga je het doen en bij wie ga je jezelf profileren? Het is van belang om een vaste groep volgers te creëren voor wie jij een professionele deskundige bent, die van alles weet over hun probleem of hun verlangens. Promoot jezelf op een website en vertel wat mensen van jou kunnen en mogen verwachten. Geef vervolgens iets van je product weg, zoals een gratis product, en trek daarmee mensen over de streep. Leer van al je fouten en successen, want doorzetten is het belangrijkste.

 

Conclusie 

Er zijn vele manieren waarop online geld kunt verdienen, maar het is belangrijk om dit te doen aan de hand van iets dat je leuk vindt. Zolang je plezier hebt ben je nog meer gemotiveerd en word je nog succesvoller. Ook is het goed om je plannen uit te schrijven en dit vast te leggen, want zo heb je een eigen route die je op koers zal houden. Wees jezelf bewust van het feit dat je aan het leren bent, want veel online ondernemers maakten fouten en trekken daar nieuwe leerpunten uit. Focus op wat je aan het doen bent en probeer altijd kwaliteit te leveren want dat is wat klanten willen. Als je deze tips in acht neemt, is de kans aanwezig dat jij succes zult ervaren met geld verdienen op internet.

http://internetmiljonairs.startpagina.nl

Betrouwbaar lenen

Snel lenen via het internet

Iedereen heeft wel eens op korte termijn een paar extra centen nodig en dan is het goed om te weten waar je deze vandaan kunt halen. Het is namelijk niet onbelangrijk dat je je pappenheimers kent en daarom is het ook ten zeerste aan te raden om wat meer te weten over lenen en hoe dit in zijn werk gaat. Lenen kan op veel verschillende manieren maar omwille van de omvang van deze tekst zullen we hier enkel en alleen ingaan op het lenen via internet. Natuurlijk gaan we dit nader specificeren want het is geen doen om in een tekst als deze alle mogelijke vormen van lenen via het internet toe te lichten, als we dat zouden willen doen dan zouden we het komende jaar nog wel bezig zijn. Dat willen we dus voorkomen en daarom richten wij ons in deze tekst geheel en al op lenen via A1B Krediet. Bij deze firma kunt u altijd terecht wanneer u wilt gaan lenen. Het is namelijk zo dat u hier op een zeer eenvoudige manier geld kunt gaan lenen. Het is niet onbelangrijk om te weten dat u hier veel sneller geld kunt krijgen dan bij een gewone bank. Het geheim? Welnu, dat is eigenlijk heel erg simpel. Deze firma is vele malen kleiner dan een grote bank en daarom kunnen zij ook minder rente vragen en kunnen zij dus ook grotere bedragen uitkeren. Op die manier is er bij hen dus heel erg veel mogelijk en het moge duidelijk zijn dat u daar enkel en alleen maar van kunt profiteren. Op die manier kunt u uw dromen verwezenlijken met de centen die u van A1B krediet leent en kunt u er zeker van zijn dat u niet in de problemen komt. Op die manier bent u verzekert van een stukje zekerheid en als het om geld gaat is dat altijd mooi meegenomen. Waarom zou u toch ook onnodig zorgen gaan maken wanneer dit ook gemakkelijk te voorkomen is?

Betrouwbaar lenen

Het is belangrijk dat wanneer u er over na zit te denken om te gaan lenen, er zeker van te zijn dat de instantie waarbij u dat wilt gaan doen betrouwbaar is. Het klinkt misschien heel erg logisch maar in de praktijk blijkt dat mensen zich nog wel eens blind staren op het feit dat ze heel eenvoudig geld kunnen lenen en daardoor helemaal niet meer kijken naar de voorwaarden en, belangrijker nog, de addertjes onder het gras. Bij A1B Krediet kunt u er te allen tijde zeker van zijn dat u dit niet zal overkomen. Het is namelijk zo u er hier altijd van op aan kunt dat hier goede diensten worden geleverd en dat men er zeer zeker niet op uit is om u een poot uit te draaien. Lenen is iets wat men hier wel degelijk zeer serieus neemt en waar men dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid mee omgaat. Op die manier blijven de zaken helder en blijft lenen ook een leuke aangelegenheid. Het is dan ook niet voor niets dat A1B Krediet zo geprezen wordt op het internet. Het is dan ook iets waar dit bedrijf met recht trots op kan zijn, zeker in een tijd waarin het vertrouwen in bankiers tot een nulpunt gedaald is. Bij dit bedrijf kunt u er echter geheel en al zeker van zijn dat u nooit voor een dichte deur komt te staan en dat u nooit de hond in de pot zal vinden. Er is hier namelijk aan iedere situatie wel een mouw te passen en dat betekent dat er vele deuren voor u open zullen gaan die anders wellicht voor u gesloten zouden blijven. Kortom, het is dus zeer de moeite waard om eens op de website van dit bedrijf te kijken om te zien wat ze allemaal aan u aan zouden kunnen bieden.

Kijk vandaag nog even op de website

De beste manier om alles over het lenen te weten te komen is door middel van het bezoeken van de website. Hier kunt u precies zien hoe u geld kunt gaan lenen en hoe hoog bijvoorbeeld de rente is. Het principe is namelijk heel erg gemakkelijk; u vult op de site uw gegevens in en in een handomdraai kunt u zien hoeveel geld u zou kunnen gaan lenen. Let wel, het gaat hier altijd om een indicatie en het is dus zeker niet zo dat dit ook bindend is. Het kan dus altijd zijn dat het bedrag dat u uiteindelijk mag lenen lager uitvalt. Het kan echter ook zijn dat u meer mag lenen wat betekent dat u dus een treffer heeft. Dit kan allemaal maar zo gebeuren. Ook kunt u contact opnemen met een van de vriendelijke medewerkers van dit bedrijf om uw vragen aan voor te leggen. Op die manier kunt u er zeker van zijn dat u niet alleen van de hoed maar ook van de rand komt te weten wanneer het gaat om lenen en zult u aan het eind van het gesprek met een voldaan gevoel huiswaarts keren. Dat is precies waar het bij dit bedrijf om gaat en dat is waar ze dan ook groot mee geworden zijn. Kortom:

  • informeer vandaag nog even naar de mogelijkheden
  • sluit vandaag nog een aantrekkelijke lening af
  • heb morgen al meer geld om handen

We kunnen dus zeggen dat het hier om een zeer betrouwbaar bedrijf gaat.

http://www.a1bkrediet.nl/

Incassobureau voor Particulieren

het is frustrerend als je vordering niet betaald wordt. Het is nog meer frustrerend als je daarmee bijna nergens naar toe kunt. Veel incassobureaus en deurwaarders nemen namelijk geen openstaande vorderingen van particulieren aan. Een incassobureau voor particulieren is zeldzaam. Bij incassobureau Bill kan de particuliere opdrachtgever wel terecht! Bill incasseert al meer dan 10 jaar met succes vordering voor particulieren door heel Nederland.

Incassobureau Particulieren inschakelen

Een incassobureau particulieren inschakelen is bij ons vrij eenvoudig, ga naar onze website www.billincasso.nl en maak een account aan, vervolgens kunt u uw particuliere incasso opdracht eenvoudig online indienen. Bij bedrijfsnaam vult u gewoon uw eigen naam in en bij factuurnummer vult u een korte omschrijving in waar het om gaat. Zodra wij uw opdracht binnenkrijgen en alles is in orde dan gaat er meestal nog dezelfde werkdag een brief de deur uit naar uw debiteur.

Welke vorderingen kunt u bij ons incassobureau voor particulieren laten innen?

Veel vordering kunnen wij voor u incasseren maar wij nemen niet alles in behandeling. Stelregel is dat de vordering uit overeenkomst ontstaan moet zijn. Dat wil zeggen dat er bij een geldlening bijvoorbeeld een contract moet zijn wat door beide partijen is ondertekend. Een niet terugbetaalde borg kunnen wij ook gewoon voor u incasseren, hier staat immers zwart op wit vermeld dat u deze heeft betaald.

Er zijn ook uitzonderingen; alimentatiezaken en familiekwesties nemen wij niet in behandeling. Hiervoor kunt u doorgaans niet terecht bij een incassobureau voor particulieren maar zult u toch echt naar een advocaat moeten. Voor alimentatiezaken kunt u terechte bij het LBIO.

 

Neem vandaag nog contact met ons op zodat u ons incassobureau inschakelen kunt!

http://www.billincasso.nl/nl/incassobureau-particulieren.html