Risaco
Image default
Financieel

Incassobureau voor Particulieren

het is frustrerend als je vordering niet betaald wordt. Het is nog meer frustrerend als je daarmee bijna nergens naar toe kunt. Veel incassobureaus en deurwaarders nemen namelijk geen openstaande vorderingen van particulieren aan. Een incassobureau voor particulieren is zeldzaam. Bij incassobureau Bill kan de particuliere opdrachtgever wel terecht! Bill incasseert al meer dan 10 jaar met succes vordering voor particulieren door heel Nederland.

Incassobureau Particulieren inschakelen

Een incassobureau particulieren inschakelen is bij ons vrij eenvoudig, ga naar onze website www.billincasso.nl en maak een account aan, vervolgens kunt u uw particuliere incasso opdracht eenvoudig online indienen. Bij bedrijfsnaam vult u gewoon uw eigen naam in en bij factuurnummer vult u een korte omschrijving in waar het om gaat. Zodra wij uw opdracht binnenkrijgen en alles is in orde dan gaat er meestal nog dezelfde werkdag een brief de deur uit naar uw debiteur.

Welke vorderingen kunt u bij ons incassobureau voor particulieren laten innen?

Veel vordering kunnen wij voor u incasseren maar wij nemen niet alles in behandeling. Stelregel is dat de vordering uit overeenkomst ontstaan moet zijn. Dat wil zeggen dat er bij een geldlening bijvoorbeeld een contract moet zijn wat door beide partijen is ondertekend. Een niet terugbetaalde borg kunnen wij ook gewoon voor u incasseren, hier staat immers zwart op wit vermeld dat u deze heeft betaald.

Er zijn ook uitzonderingen; alimentatiezaken en familiekwesties nemen wij niet in behandeling. Hiervoor kunt u doorgaans niet terecht bij een incassobureau voor particulieren maar zult u toch echt naar een advocaat moeten. Voor alimentatiezaken kunt u terechte bij het LBIO.

 

Neem vandaag nog contact met ons op zodat u ons incassobureau inschakelen kunt!

http://www.billincasso.nl/nl/incassobureau-particulieren.html

Gerelateerde artikelen

This expert tax consultant helps expats in the Netherlands with their taxes

Inkomensverzekering van aov-zzp.nl

Omisego kopen?