Risaco
Image default
Gezondheid

Je kan effectief afvallen met de hulp van deze coaches in Helmond

Begin het nieuwe jaar goed met een nieuw dieet en start met afvallen in de buurt van Helmond en Vught. Met de hulp van de coaches van Total Body Balance in Helmond en Vught kan je gemakkelijk en effectief afvallen. Tijdens dit programma doorloop je vijf unieke fases. Je kent dit programma misschien wel van de televisie. De oprichter van het bedrijf, Dick Sandbergen, verscheen namelijk in afleveringen van televisieprogramma’s zoals Massa is Kassa, Hart van Nederland en Altijd Jong.

Zo werkt het effectieve programma van dit ervaren bedrijf

Wanneer je het dieet van Total Body Balance in Vught en Helmong volgt, zal je merken hoe makkelijk afvallen kan zijn. Allereerst zullen de coaches ervoor zorgen dat jouw darmen klaar zijn voor het dieet door deze te herstellen. Vervolgens begint het echte dieet. Tijdens deze fase eet je geen of weinig suikers en vetten. Je krijgt natuurlijk wel genoeg voedingsstoffen binnen. Tekorten worden aangevuld met speciale supplementen. Heb je jouw streefgewicht bereikt? Dan begint de stabilisatiefase. In deze fase wordt je voorbereid op een “normaal” eetpatroon na afloop van jouw dieet. Zo voorkom je dat je weer aankomt nadat jouw dieet ten einde komt. Je hoeft je dus geen zorgen te maken om opnieuw aankomen wanneer je dit dieet goed volgt.

Begin met afvallen en plan een afspraak voor een gratis intakegesprek

Wil jij beginnen met jouw unieke dieet en afvallen met de hulp van deze coaches in Helmond of Vught? Maak dan een afspraak voor een gratis intakegesprek en bespreek jouw dieet met de ervaren en vriendelijke coaches van dit bedrijf. Heb je vragen over dit dieet of wil je meer weten over de methoden van dit bedrijf? Je vindt hun contactgegevens op hun website. Neem gerust contact met ze op en stel ze jouw vragen. Ze helpen jou graag bij het starten van jouw afvaltraject.