Leer op een leuke manier met telelogopedie

Telelogopedie is een innovatieve vorm van logopedie. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van een logopedie software die met een interactieve methode zorgt voor een speelse ervaring voor kinderen. Zo biedt de software logopedie op basis van leuke spelletjes. Dit wordt dan gedaan aan de hand van de logopedie software ontwikkeld door TinyEYE Europe. Het communicatieprobleem van de kinderen wordt dan door de logopedist aan de hand van spelletjes aangepakt. Dit zorgt voor een minder serieuze lading aan de telelogopedie. Tevens zijn de kinderen die aan deze sessies meedoen beter geconcentreerd en letten ze beter op. Zo een speciale sessie via de logopedie software duurt ongeveer 20 minuutjes. Hierna krijgt een kind ook nog “huiswerk” om thuis verder te oefenen. Daarnaast kunnen er naast de sessies spelletjes gespeeld worden door de kinderen via de logopedie software. Zo kunnen ze extra goed oefenen.

Logopedie software ontwikkeld door een specialist

Bent u het beu om steeds weer met uw kinderen naar de logopedie te rijden? Dan hebben we goed nieuws voor u: dat is niet langer meer nodig. Er is tegenwoordig namelijk een speciale logopedie software ontwikkeld waarmee u makkelijk vanuit thuis een audio en visuele verbinding kunt maken met de specialist. Deze vorm van communiceren met de logopedist noemen ze telelogopedie. Deze logopedie software is ontwikkeld door een specialist op dit gebied, genaamd TinyEYE Europa. Door de interactie die gemaakt wordt via de audiovisuele verbinding is er dan ook persoonlijk contact met een logopedist van TinyEYE Europe. Personen die niet goed ter been zijn kunnen dan gemakkelijk in contact komen met een logopedist, dit dan via de logopedie software. Telelogopedie is dan ook een vooruitstrevend middel op het gebied van spraakverbetering bij personen!

Plezierig online leren met de nieuwe logopedie software

Teleogopedie voor kinderen met communicatieproblemen wordt regelmatig als vervelend ervaren. Onterecht met de nieuwste logopedie software. Sterker nog, het is juist hartstikke leuk voor kinderen om te leren met deze softwaren. Dit komt doordat ze door telelogopedie ook niet naar een praktijk moeten van een logopedist en in hun eigen vertrouwde ruimte zijn. Daarnaast speelt de invulling van dit traject ook een grote rol. Het is dan ook zeer voornaam dat dit op een speelse wijze wordt ingevuld. Kinderen doen dan beter mee met de opdrachten en nemen zaken dan ook zeker beter in zich op. TinyEYE Europe probeert haar sessies dan ook altijd zo in te vullen. Zodoende ervaren kinderen telelogopedie dan ook helemaal niet als storend, en vinden ze het zelfs leuk!