Bij de groothandel voor decoratie vindt u altijd een ruim assortiment

Heeft u al helemaal voor ogen welke woonartikelen en decoratie u binnenkort wilt gaan plaatsen in uw interieur? Zijn alle potjes, pannetjes ornamenten en andere voorwerpen én hun bestemming al helemaal uitgekozen? Of heeft u nog geen idee met welke decoratie u uw interieur compleet maakt? Wat uw situatie ook is, u maakt uw interieur compleet bij de groothandel in decoratie. ACD Gunstlistbergen in Eindhoven is al jaren dé specialist als het aankomt op meubelen en bijpassende decoratie. Met een 15.000 m² grote showroom vol met artikelen van leveranciers van over de hele wereld zit er altijd wel iets bij u past.  

Creëer een uniek interieur met de meubelen van een groothandel   

Met het vormgeven van uw interieur geeft u een deel van uw persoonlijkheid weer. Het liefst wilt u natuurlijk dat het interieur van uw huis er net zo uniek uitziet als dat u zelf als persoon bent. Of u nu gaat voor een modern ingericht huis of juist voor een interieur met vintage meubelen, bij ADC Guntlisbergen vindt u gegarandeerd wat u zoekt. Met een showroom van meer dan 15.000 m² aan interieur kunt u zich bij deze groothandel uren laten inspireren door alle unieke meubelen en bijpassende decoratie. Alles is zo opgesteld dat u telkens wordt verrast door unieke combinaties. Zoekt u iets specifieks, maar kunt u het niet vinden? Dan is deze specialist altijd bereidt om voor u een passend alternatief te vinden.

Een nieuw interieur uitkiezen? Kies voor een groothandel met 15.000 m² showroom!

Stel, het huidige interieur van uw woning is aan vervanging toe. Wat doet u dan? U gaat natuurlijk naar een interieur groothandel! Of uw huidige meubelen nu versleten zijn of u zelf gewoon toe bent aan een frisse look van uw woning, er moet een nieuw interieur komen. Wat uw reden ook is, uw nieuwe interieur vindt u bij de groothandel in Eindhoven. Bij ADC Guntlisbergen vindt u een ruim assortiment met klassieke, antieke en moderne meubelen. Door meer dan 50 jaar ervaring en een oog voor bijzondere meubelen vindt u bij deze groothandel gegarandeerd het interieur dat u zoekt. Wilt u bijpassende decoratie van de groothandel? Ook dan bent u bij hen aan het juiste adres. Alle meubelen en decoratie bekijkt u in het echt in de 15.000 m² grote showroom.