Risaco
Image default
Groothandel

Logistieke middelen zoals pallets kopen doet u bij deze specialisten

Bent u op zoek naar de juiste partner die uw logistieke midden in- of verkoopt, kies dan voor Rotom Nederland. Deze specialisten verzorgen onder andere reparatie, onderhoud, verhuur, pooling en packaging recovery van diverse ladingdragers. De containers en pallets van deze specialisten zijn niet alleen terug te vinden in de retailbranche, maar ook op luchthavens, ziekenhuizen en verhuisbedrijven. Dit is niet zonder reden, want door te kiezen voor de services van dit bedrijf verbetert u uw supply chain en draagt u bij aan een duurzame circulaire economie. Lees snel verder en ontdek waarom u pallets of een rolcontainer bij deze specialisten moet kopen.

Logistieke processen soepel laten verlopen met rolcontainers en pallets

Door bijvoorbeeld ervoor te kiezen om een van de gebruikte rolcontainers of pallets te kopen die dit bedrijf aanbiedt, draagt u bij aan een lagere CO₂-uitstoot. De logistieke middelen die deze specialisten verhuren en verkopen, blijven namelijk zo lang mogelijk in de keten. U kunt bij dit bedrijf altijd zowel nieuwe als gebruikte pallets en rolcontainers kopen die helpen uw logistieke processen soepel laten verlopen. U kiest bijvoorbeeld uit diverse soorten rolcontainers, zoals twee-heks containers of isotherm containers. De isotherm containers zijn uitermate geschikt voor geconditioneerd transport. De containers worden gemakkelijk in elkaar geschoven.

Vraag een offerte aan

Bij deze specialisten kunt u niet alleen rolcontainers en pallets kopen, maar ook allerlei accessoires zoals spanbanden, diverse wielsoorten en legborden, zodat u meerdere lagen kunt creëren in de container. Daarnaast is het ook mogelijk om een rolcontainer of pallet op maat te laten maken en kunt voor onderhoud en verkoop van uw logistieke middelen ook bij deze experts terecht. Met meer dan veertig jaar ervaring kunt u in ieder geval uit gaan van uitstekende service van de hoogste kwaliteit. Bekijk het ruime assortiment aan producten en services op de website. Komt u er niet helemaal uit, neem dan gerust contact op met Rotom Nederland, zij helpen u graag verder.

Gerelateerde artikelen

Een outdoorshop met diverse outdoor kleding

De beste draadstangen koopt u bij deze specialist

Inkt bestellen van diverse merken doet u bij deze webshop