Risaco
Hobby en vrije tijd

We houden van spanning, thrillers en crime…

Spannende thrillers en fictie zijn belangrijke onderdelen voor films, boeken, games en misdaadseries op tv. Veel mensen zijn onder de indruk op moord en doodslag in boeken en op tv. Dat komt onder meer van de gedachte dat op papier of op het doek alles is toegestaan. Voorbeelden van zulke series en games die nu actueel zijn, zijn games als GTA V of series Homeland, Expeditie Robinson en de boeken van Suzanne Vermeer. In dit atikel bespreken we een aantal van deze games, boeken, series en films zodat u een idee heeft van wat spannende televisieseries en shows en spannende, moordlustige boeken kunnen doen voor uw manier van recreatie.

 

TV

Opwindende spelprogramma’s die momenteel hot zijn, zijn misdaadseries Homeland en Penoza en shows Expeditie Robinson en Wie is de Mol? In Homeland speelt het verhaal van soldaat Nicholas Brody die acht jaar vastzat bij terroristen. Penoza volgt de avonturen van Carmen die de baas is over de maffiagroep van haar vermoorde man. Twee steengoede series die je echt moet volgen. De Expeditie Robinson is een spelshow. Het gaat over bekende Nederlanders die moeten zien te overleven op een onbewoond eiland. Wie is de Mol? is een spelshow over BN’ers die reizen naar een land hier ver vandaan en daar opdrachten doen voor geld. Maar één van hen is niet wie iedereen denkt dat hij of zij is, maar de Mol.

 

Suzanne Vermeer

De boekenserie die het al vele jaren goed doet is de boekenserie van Suzanne Vermeer. Suzanne Vermeer is in werkelijkheid Paul Goecken, zo werd duidelijk na het overlijden van auteur Paul Goecken. Veel van de boeken gaan over vakanties die een boeiende wending krijgen zoals moord. Over de game GTA gaan veel verhalen de ronde, want GTA gaat over een gangster die zijn geld verdient met auto’s stelen, mensen te bedreigen, te vermoorden en te martelen en meer van dergelijke onprettige praktijken. De game maakt veel discussie los, maar wordt door miljarden mensen gespeeld. Al die boze woorden doen niets aan het vermaak dat men beleeft aan de game. Na voorgangers GTA San Andreas en GTA IV is nu ook GTA V uit en daarvan zijn er al heel veel verkocht.

http://misdaadseries.startpagina.nl