Risaco
Image default
Horeca

Een koelcel of koelcontainer huren op snelle en eenvoudige wijze

Wilt u voor uw evenement een koelcel of koelcontainer huren? Dan doet u dat natuurlijk graag bij een betrouwbare partner in die kwaliteitsmateriaal aanbiedt. Douven verhuur biedt u de mogelijkheid om een koelcel of koelcontainer te huren in twee verschillende formaten. De 8 ft koelcel past bij de wat kleinere evenementen of als kleinschalige opslag. De 15 ft is daarentegen geschikt voor de wat grotere evenementen. Wanneer u een koelcel of koelcontainer wilt huren, zorgt dit bedrijf voor het transport en de levering.

Een koeling regelen voor uw aankomende evenement

Bent u een ondernemer in de horeca of in de evenementenbranche? Dan kan het u van pas komen om een koelcel of koelcontainer te huren. Zeker wanneer u in de zomer op verschillende locaties een evenement organiseert, is het fijn om goede koeling op het terrein te plaatsen. Hierin kunt u al uw drank en de hapjes goed gekoeld bewaren. Zo bent u ervan verzekerd dat al uw gasten verkoeling kunnen zoeken met een koud drankje tijdens uw event. En wanneer u serieus meer ruimte en opslag nodig heeft, kunt u er ook voor kiezen om het als vaste extra opslag neer te zetten. Deze biedt u zowel de optie om te koelen als om te vriezen. Dat is wel zo fijn op het moment dat het buiten erg warm is.

Waar kunt u terecht voor het huren van koelmaterialen?

Zowel Nederlandse, Duitse als Belgische klanten kunnen een koelcontainer of koelcel huren bij Douven Verhuur. De experts staan op elk gewenst moment voor u klaar. Dus mocht u een groot evenement hebben, maar stopt uw tap ermee of is de stroom uitgevallen? Dan kunt u van de gehuurde koelcontainer op aan. Wanneer u een koelcontainer bij Douven Verhuur huurt, staan zij namelijk dag en nacht voor u klaar. U kunt hen tijdens noodgevallen bellen voor een oplossing op maat.