Kies uit de vijftig speciaalbieren bij een restaurant in Oss en ontdek elke keer een ander!

Speciaalbieren zijn er in verschillende smaken, soorten en maten. Ben jij een liefhebber van deze speciale biertjes? Dan moet je echt eens langs gaan bij restaurant De Nieuwe Wereld in Oss. Je kunt hier namelijk kiezen uit wel 50 verschillende soorten (speciaal)bieren. Wat is jouw favoriet? Witbier, fruitbier, rookbier of iets anders? In dit sfeervolle restaurant in Oss vind je het allemaal! De ene biersoort nog specialer dan de andere. Een normaal biertje kan natuurlijk ook altijd. In dit restaurant in Oss gaat er voor elke bierliefhebber een hele nieuwe wereld open. Probeer jij ze alle 50?

Specialisten maken uw avond in een restaurant in Oss onvergetelijk

Wanneer u een restaurant in Oss kiest, wilt u natuurlijk wel eten dat gemaakt is door gepasioneerde specialisten. Dan kun je voor een heerlijke maaltijd terecht bij een restaurant als De Nieuwe Wereld. Daar worden alle maaltijden bereid door een echte chef-kok. Dat proef je zeker wanneer je er langs gaat voor een heerlijke lunch of een smakelijk diner. Ook wanneer je er langsgaat voor een borrel kun je een hoge mate van kwaliteit verwachten. Zo zorgt de gin-tonic specialist ervoor dat jouw cocktail perfect is gemixt. Houd je toch meer van bier? Dan kun je er terecht voor meer dan 50 verschillende (speciaal)bieren. De bierspecialist helpt je graag met het kiezen van het lekkerste biertje.

Van een heerlijke lunch tot aan een gezellige borrel: een restaurant in Oss biedt het allemaal

Genieten van een lunch, borrel of diner? Of toch een heerlijk kop koffie drinken? Bij een restaurant in Oss, genaamd De Nieuwe Wereld, kan het allemaal. Geniet van een heerlijke maaltijd en nog veel meer! De Nieuwe Wereld in Oss is immers veel meer dan een restaurant. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gezellige borrel met vrienden of collega’s? Of het nu weekend is of niet maakt niet uit bij dit restaurant: je kunt er 7 dagen per week terecht. De perfect gemixte gin-tonics, 50 verschillende (speciaal)bieren en de gezellige sfeer van dit restaurant zijn de perfecte basis voor een geslaagde borrel.