Gebruikte freesmachines, de oplossing tijdens piekperiodes

De gebruikte freesmachines van Keetels Metaalbewerkingsmachines zijn ideaal voor het goedkoop oplossen van capaciteitsproblemen. Toch wilt u dat de machines zo lang mogelijk meegaan. En in de tijd dat u ze gebruikt moet u er ook van op aan kunnen dat deze machines blijven werken. U zult maar stil komen te liggen tijdens de piekperioden! Daarom gaat u altijd gebruikte freesmachines kopen bij een bedrijf dat een eigen showroom heeft. Zo kunt u iedere machine zelf inspecteren voordat u al dan niet overgaat tot aankopen. En laat dat nou precies de reden zijn dat u langskomt bij Keetels Metaalbewerkingsmachines.

Koop gebruikte freesmachines alleen van een betrouwbaar merk in

Gebruikte freesmachines zijn een stuk goedkoper dan nieuwe, maar u loopt wel het risico dat ze voortijdig stuk gaan. Maar hoe bepaalt u wat een goede gebruikte freesmachine is? Kies bijvoorbeeld alleen voor gebruikte machines wanneer het om bekende merken als Deckel, TOS, Bridgeport, of Schaublin gaat. Bekende merken zijn in deze branche meestal betrouwbare merken. Dan is er nog de verkopende partij. Die moet u kunnen vertrouwen. Ervaring doet hierbij een hoop. Een bedrijf dat netjes met zijn klanten omgaat, houdt het vrijwel altijd langer uit dan een bedrijf dat klanten belazert. Met ruim 25 jaar ervaring mag u er bij Keetels Metaalbewerkingsmachines dan ook vanuit gaan dat deze leverancier het beste met u voor heeft!

Kies voor een bedrijf dat u een demonstratie biedt bij het kopen van gebruikte freesmachines

Afschrijvingskosten van uw apparatuur kunnen u veel geld kosten. Daar wilt u wel op besparen. Nou, dat kan ook, wanneer u langskomt bij Keetels Metaalbewerkingsmachines. Dit bedrijf onderscheidt zich door uitstekende gebruikte freesmachines aan te bieden. Hoe u daar zeker van kunt zijn? Door een unieke dienst van deze experts. In de showroom kunt u alle machines ‘in actie’ zien tijdens een demonstratie. U bent zo zelf de beoordelaar van de kwaliteit van een freesmachine. Kies voor zekerheid én een aantrekkelijke prijs. Kies voor Keetels Metaalbewerkingsmachines. Bel vandaag nog voor een afspraak, of ga gewoon langs voor een demonstratie van onze gebruikte freesmachines.