Wanneer is het verstandig om een groutanker te gebruiken?

U heeft de opdracht gekregen om een kanaal aan te leggen. Het is zeer van belang dat het water op de juiste plek blijft. Daarom kiest u voor een damconstructie of een bepaalde damwand, die goed moeten blijven staan. U kiest voor een specialist die met een groutanker alles stevig vastlegt. Deze specialist in verankering van wanden of grond is De Vries Titan. Met meer dan 15 jaar ervaring realiseren ze projecten in binnen- en buitenland. Tot de opdrachtgevers behoren onder andere bouwkundige en civieltechnische aannemers. Bent u dus op zoek naar een specialist in damverankering of funderingsherstel? De Vries Titan is het bedrijf voor u.

Vertrouw op een groutanker die alle belasting aan kan

Heeft u een groot project dat een groot risico met zich meedraagt? Zoals het verankeren van wanden of de grond. Als het project niet goed is uitgevoerd, kan het zo zijn dat de ondergrond bezwijkt. Of het inzakken van een wand door de kracht van water. Dit zijn allemaal rampscenario’s die u als opdrachtgever liever niet meemaakt. Dat is waarom u samenwerkt met een specialist als De Vries Titan. De verankeringen van dit bedrijf zorgen dat iedere constructie de berekende belasting ook daadwerkelijk doorstaat. Om dit te garanderen wordt een groutanker uitvoerig beproefd en afgespannen. Hierbij is de trekbelasting veel hoger dan in de gebruikssituatie.

Alles van begin tot eind geregeld: van groutanker tot damverankering

Een verankering van een wand of de grond is niet zomaar iets. Het is een groot project waar goed over nagedacht moet worden. Er komt veel stress bij kijken. Om dit zo goed mogelijk te laten verlopen doet u er goed aan om een specialist in te schakelen. Verankering met behulp van een groutanker laat u doen door De Vries Titan. Naast het plaatsen met behulp van een ankerboormachine, beschikt dit bedrijf beschikt over een eigen ontwerpafdeling die naast het ontwerp ook de berekeningen voor het project uitvoert. U vertrouwt op een expert die u van het voorstadium tot aan de uitvoering assisteert.