Risaco
Mode en Kleding

Poloshirts bedrukken

Het poloshirt

 

Het poloshirt (polo) is een kledingstuk met gewoonlijk korte mouwen en een kraag zoals dat van een overhemd en een korte sluiting met knoopjes aan de voorkant. Het poloshirt werd in de jaren twintig ontworpen door tenniskampioen René Lacoste. In die tijd speelde men nog tennis volgens de etiquette in een wit poplin overhemd met lange mouwen. Door de warme zomers in Amerika was dit niet comfortabel om in te tennissen. Lacoste droeg zijn poloshirt voor het eerst in 1926. In 1933 bracht Lacoste zijn poloshirt in samenwerking met zijn vriend op de markt. Lacoste is vandaag naast Ralph Lauren één van de belangrijkste producenten van kwaliteitspolo’s. Pas in de jaren zestig kwam het poloshirt uit zijn sportieve context en werd het deel van het straatbeeld.

 

Poloshirt dragen

 

Het poloshirt wordt nog steeds bij sport gebruikt bijvoorbeeld bij het paardrijden en tennissen of golf, maar het is ook niet meer uit ons straatbeeld te denken. De polo kan zowel in als over de broek gedragen worden. In de broek wordt vooral in de Verenigde Staten en West- en Zuid-Europa gedragen. In Nederland draagt men het liefst de polo over de broek heen. Een poloshirt kan zowel stoer en netje zijn. Je kan een poloshirt met vele kledingstukken combineren, een voorbeeld hier van is om een polo onder een tuinbroek te dragen of boven een rok of natuurlijk gewoon boven een broek. Voor de mannen kan je een polo boven alle soorten broeken aan doen voor in de zomer een leuke korte broek en de winter een lange broek. Een poloshirt geeft je dus genoeg mogelijkheden om te dragen.

 

Poloshirts bedrukken 

 

Bij zeefdruk kan een drukkerij alle soorten textiel van uw gekozen poloshirt bedrukken. Wij werken met een fantastische automaat die kwalitatief alle kleuren tot leven brengt.

 

Sanflex of Sanflex Work is super geschikt voor kleine oplages en herhaling bestellingen. Wij kunnen ook de logo’s op voorraad voor u houden. Door middel van verhitting wordt uw logo op uw poloshirts bedrukt.

 

Borduren is uitermate geschikt voor textiel met grovere structuur. Wij gebruiken de beste garens alle soorten textiel kunnen worden borduurt. Er moet éénmalig een borduurkaart worden gemaakt voor uw logo of eigen ontwerp.

 

Digitale druk is geschikt voor kleine oplages en mogelijk waar katoen het grootste bestandsdeel is. Met deze techniek kunnen kleuren prints/foto’s ook met kleine details van hoge kwaliteit op uw poloshirt bedrukt worden.

http://www.shirtsenzo.nl/poloshirts/