Risaco
Image default
Particuliere dienstverlening

Een helpende hand in de vorm van schuldhulpverlening in regio Amsterdam

Voorkomen dat u in de schuldsanering terechtkomt is eigenlijk de belangrijkste reden om schuldhulpverlening aan te vragen bij Schuldenplan in Amsterdam. Bij schuldsanering heeft u namelijk geen regie meer over uw eigen financiën. Onder de Wsnp (Wet schuldsanering natuurlijke personen) wordt namelijk besloten dat al uw inkomsten direct naar uw schuldeisers gaan, terwijl u zelf maar een klein leefbedrag overhoudt. Als u zelf grip op de situatie wilt houden, is het verstandig om schuldsanering te voorkomen.

Denk in financiële mogelijkheden samen met de budgetcoach –

Wanneer u schuldhulpverlening aanvraagt, gaat u samen met een budgetcoach kijken naar de bespaarmogelijkheden binnen uw eigen financiën. Dit wordt u dus niet opgelegd vanuit een gerechtelijke bepaling, maar u houdt zelf de touwtjes in handen en maakt de eindbeslissing over uw eigen geld. Uiteraard is het wel verstandig om u aan het budgetplan van de coach te houden, want enkel op die manier komt u zo snel mogelijk uit de schulden. Zijn er bijvoorbeeld abonnementen die opgezegd kunnen worden of heeft u een dubbele dekking op de verzekering? Welke uitgaven hebben prioriteit en welke uitgaven kunnen wel een tijd in de koelkast worden gezet? Met deze informatie gaat u op weg naar een onafhankelijk financieel bestaan.

Plan een intakegesprek in met de schuldhulpverlener bij u in de buurt

Wilt u er ook voor zorgen dat u een financieel gezond bestaan heeft? Dan is het wellicht verstandig om niet langer te wachten en schuldhulpverlening aan te vragen bij Schuldenplan in Amsterdam. Dankzij het advies van de schuldhulpverlener zijn al vele mensen u voorgegaan naar een schuldenvrij leven. Als u dit ook wilt, vul dan het aanmeldformulier in op de website of neem telefonisch contact op met een van de medewerkers. Dan wordt er direct een intakegesprek voor u ingepland waarbij uw financiën worden doorgesproken. Bovendien vindt u op de website van Schuldenplan uit Amsterdam nog veel meer informatie over financiële zelfredzaamheid en het afbetalen van schulden dankzij schuldhulpverlening.

https://www.schuldenplan.nl/

Gerelateerde artikelen

Schakel deze erkende elektricien met spoed in voor uw problemen met elektra

Nooit meer met angsten naar de tandarts in Deventer

Ontvang hypotheek advies voor uw nieuwe woning in Haarlem