Risaco
Image default
Sport

Boek je afspraak bij Yulesmasseert.nl

Ben je op zoek naar een goede massage salon en wil je graag zo snel mogelijk een afspraak boeken? Boek dan je afspraak bij Yulesmasseert.nl. Je kan hier verschillende massages boeken die je helpen bij verschillende doelen. Je kan hier uit kiezen of je kan de masseur vertellen waar je precies last heb of waar je behoefte aan hebt. Laat je adviseren door de expert en ontspan je. Na de massage zul je je zeker weten beter voelen!

Wie is Yules masseert?

Yules masseert is ontstaan toen hij ontdekte dat het nemen van een massage veel beter kon. Er kon meer aandacht aan de klant besteed worden en er kon veel meer emotie in zitten. Yules wilde zijn eigen zaak oprichten en de mensen zo goed helpen dat hij zelfs een niet goed geld terug garantie kan bieden. Hij is er altijd zeker van dat er geluisterd wordt naar je probleem en dat de juiste oplossing aangeboden wordt. 

Ook al kun je uit 3 standaard massages kiezen, dat is niet waar het bij ophoud. Alle masseurs zijn zo goed opgeleid dat ze ook een unieke massage kunnen geven die naar jouw behoefte is aangepast. Ben je toch niet helemaal tevreden met hoe de massage is gegaan? Dan kan je je geld terug krijgen. 

Wat kost een massage bij Yules Masseert?

De kosten van de massages bij Yules lopen allemaal gelijk en zijn op basis van de minuten opgesteld. Het maakt dus niet uit voor welke massage je gaat, er is altijd een vaste prijs per aantal minuten. De massages beginnen bij 45 minuten, deze kost 45 euro. Ga je naar 60 minuten? Betaal je 55 euro. Wil je nog langer zoals 90 minuten betaal je 80 euro en 120 minuten zijn 100 euro. Onthoud goed, ben je niet tevreden? Dan krijg je je geld terug!