De specialist verzorgt het aanleggen van uw tennisbaan op professionele wijze

Denkt u erover na om een tennisbaan in uw achtertuin aan te leggen? Of bent u op zoek naar een goed bedrijf dat tennisbanen kan aanleggen voor de plaatselijke tennisvereniging? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van een gespecialiseerd bedrijf. Kies voor deskundig advies van Ton de Rooij Tennis is dan dé partner op het gebied van het aanleggen van uw tennisbaan. Zij hebben legio mogelijkheden voor het aanleggen van de buitenbanen. Zo zijn ze gespecialiseerd op het aanbrengen van coatings, al dan niet op waterdoorlatende ondergronden. Dit kan variëren van acrylcoating tot aan bijvoorbeeld het aanbrengen van meerdere millimeters kunststof. Tevens zorgt het bedrijf ook voor het onderhoud van uw tennisbanen. Dit geldt voor zowel de binnen- als buitenbanen. Zodoende is Ton de Rooij Tennis een gewaardeerde specialist op het gebied van de aanleg en het onderhoud van tennisbanen.

Onderhoud van zowel tennisbanen, atletiekbanen als hockeyvelden

Hebt u een bedrijf gevonden dat u van dienst kan zijn bij het onderhoud van tennisbanen? Dan staat u misschien verstelt van het uitgebreide assortiment. Veel gespecialiseerde bedrijven kunnen u namelijk ook van dienst zijn bij het eenmalig of periodiek onderhoud van uw atletiekbaan of hockeyveld. Ton de Rooij Tennis is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van het onderhoud en het aanleggen van tennisbanen. Maar ook op het gebied van andere sporten kan men u helpen met de verzorging en het verlengen van de levensduur van uw veld. Wanneer u hier meer over wilt weten, is het zeker eens aan te raden om te bekijken wat de mogelijkheden van dit specifieke bedrijf zijn.

De belijning, onderhoud en aanleggen van tennisbanen overlaten aan specialist

Goede belijning en onderhoud van tennisbanen zijn van groot belang. Deze combinatie zorgt er namelijk voor dat het spel op een eerlijke manier gespeeld kan worden. Maar wie kan deze strakke lijnen zetten op uw speelveld? Dan moet u zeker gebruik maken van de diensten die een gespecialiseerd bedrijf kan waarmaken. Het doet u goed eens te kijken naar de mogelijkheden die een gespecialiseerd bedrijf, Ton de Rooij Tennis, te bieden heeft. Naast het aanleggen van een tennisbaan kan men ook voor diverse soorten speelvelden, zoals een hockeyveld, de belijning verzorgen. Daarnaast kunnen zij u ook voorzien van een logo of bepaalde teksten op een veld. Zo personaliseert u gemakkelijk uw eigen sportveld.