Busreizen of zelf een bus huren? Het is allemaal mogelijk bij de specialist!

Bent u op zoek naar een onvergetelijke busreis? Of zoekt u een touringcarbureau waarbij u een bus kunt huren? Schakel dan een specialist als Maaskant Reizen in. Het is voor uw bedrijfsuitje of voor uw familiedag een ideale manier om zorgeloos op een specifieke bestemming te geraken en komt een groep ook weer veilig thuis. Zo kunt u eenvoudig uw eigen busreis organiseren. Het reis- en touringcarbureau beschikt over een aantal touringcars. Kies bijvoorbeeld voor een bus met meer beenruimte, met een verstelbare rugleuning of een tal van andere faciliteiten. Alle touringcars zijn voorzien van airco en toilet. Ideaal voor lange en/of warme busreizen. Het organiseren van uw eigen busreis was nog nooit zo eenvoudig.

Maak een meerdaagse busreis naar het buitenland

Een koffer volproppen met kleding en er lekker tussenuit. Dat klinkt toch als een heerlijk idee. Daarom boekt u gemakkelijk meerdaagse busreizen bij een ervaren reis- en touringcarbureau als Maaskant Reizen. U kunt kiezen uit een tal van verschillende busreizen: een vijftal dagen naar een Duitse stad of kies voor een tiendaagse busreis naar Spanje. Naast dat u kunt genieten van de omgeving, komt u dankzij de professionele reisleiding veel te weten over de cultuur, natuur, steden en dorpen in Europa. De busreis is volledig georganiseerd; zo wordt u opgehaald op een door u gekozen opstapplaats, slaapt u in goede hotels en na de reis wordt u netjes thuisgebracht. De luxe touringcars zijn voorzien van veel beenruimte en comfort. Ideaal wanneer u lang in de bus moet zitten. Ook voor excursie busreizen bent u aan het juiste adres bij deze specialist.

Een busreis die tot in de puntjes is geregeld

Wilt u zichzelf echt kunnen ontspannen tijdens een dagje weg? Kies dan voor een busreis van een ervaren reis- en touringcar specialist als Maaskant Reizen. Alle busreizen worden tot in de puntjes verzorgd en u hoeft nergens meer aan te denken. U wordt te allen tijde met onze luxe touringcar opgehaald op een door u gekozen opstapplaats. Daarna gaat u op weg naar de plaats van bestemming, zoals een musical, sportevenement of beurs. Hier kunt u genieten van een heerlijke dag met een biertje of wijntje in de hand, want u hoeft niet terug te rijden! Op het einde van de busreis wordt u netjes thuisgebracht door onze ervaren chauffeurs.