Risaco
Vakantie

Geloof staat centraal bij de rondreis door Israël

Een rondreis door Israël is ontzettend gaaf. Israël kenmerkt zich door haar mooie natuur, van de mooiste bergen tot de mooiste uitzichten in de woestijnen. Een reis door Israël zult u nooit vergeten. Israël is ook het land van geloof, het Joodse geloof om precies te zijn. Met Israël Idoed reizen, leert u erg veel over de cultuur in Israël en wat het (Joodse) geloof voor Israël betekent. U bezoekt de mooiste culturele- en religieuze plaatsen van Israël.

Verschillende soorten rondreizen door Israël

Naast het feit dat een rondreis door Israël werkelijk prachtig is, is het ook nog eens erg leerzaam. Israël Idoed reizen is een reisorganisatie die bekend staat om haar Christelijke waarden en normen. De reisleiders van Israël Idoed weten alles over de plekken die bezocht worden en de historie erachter. Zoals u kunt lezen is Israël een erg divers land, daarom hebben wij erg diverse reizen ontwikkeld. Op die manier zit er altijd wel een reis bij die op uw wensen aansluit! Ga bijvoorbeeld voor een wandelreis, verdiepingsreis, jongerenreis of een profetische reis. Daarnaast zijn er ook nog een verschillend aantal dagen dat onze reizen plaatsvinden, daardoor is een reis nooit te lang of te kort voor u.

Een zeer gevarieerde groep

Wij vinden het belangrijk dat u zich op het gemak voelt tijdens de rondreis door Israël, een hechte groep is hierbij van belang. Onze reisleiding zal daarom altijd haar uiterste best doen om van de reisgroep een hechte groep te maken. Want niets is natuurlijk leuker dan ook nog eens vrienden overhouden aan de reis! De groepen zijn altijd zeer divers. Vaak bestaat het beeld dat er enkel oudere mensen meegaan met onze rondreizen, dit is zeker niet het geval. Onze groepen bestaan zowel uit oude- als jongere mensen. Daarnaast is de groep ook zeer gevarieerd als het gaat om de man- en vrouwenverhouding.

De mooiste reizen voor de beste prijzen

Israël Idoed reizen kenmerkt zich door de mooiste reizen voor de beste prijzen. U kunt contact opnemen met Israël Idoed reizen door het contactformulier op de website in te vullen of door even te bellen. Wij kunnen u alles vertellen over de reizen en zullen u met een gerust hart op reis laten gaan.