Risaco
Vakantie

Huis verhuren tijdens uw vakantie

Uw woning tijdelijk verhuren tijdens uw vakantie of verblijf in het buitenland is een goede oplossing voor extra inkomsten en een veilig gevoel. Uw woning staat namelijk niet leeg waardoor te kans op vandalisme klein is. Wij zorgen ervoor dat de huurder gecontroleerd wordt op kredietwaardigheid, antecedenten en identiteit. Ook zorgen wij voor een waterdicht huurcontract en inspectie van de woning voor en na de huurperiode.

Beheer van uw woning

U kunt er ook voor kiezen om uw woning te laten beheren door Huis Verhuren Vakantie. Zo kunt u optimaal genieten! Wij bieden technisch beheer en financieel beheer. Dit houdt in dat wij helpen bij het oplossen van kleine technische problemen en de huur voor u innen.

Wij hebben op veel locaties in Nederland aangesloten vestigingen. U wordt dus altijd geholpen door een makelaar met veel kennis van de lokale markt. Deze weet precies hoe uw woning moet worden aangeboden en welke huurder voor uw woning geschikt is.

Meldt u vandaag nog aan via het formulier om uw woning te verhuren tijdens uw vakantie! Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

http://www.huisverhurenvakantie.nl