Risaco
Image default
Webdesign

Eindhoven is de hoofdstad van design en technologie!

Eindhoven is “the place to be” als het gaat om hoogwaardige designs en vernieuwende technologie. Dus als u (net als uw mede-ondernemers) niet achter wilt blijven en toe bent aan een nieuwe website of een nieuwe online marketing strategie, dan doet u er verstandig aan om te kiezen voor een webdesign Eindhoven. Door te kiezen voor een nieuw opvallend webdesign, dat past bij de uitstraling van uw bedrijf en ook nog eens fantastisch werkt op alle apparaten, zal u al snel een hogere ranking in Google krijgen en dus meer bezoekers naar uw website trekken!

Hoe wordt een goede website ontwikkeld?
In essentie kunnen we het ontwikkelen van een website opsplitsen in drie stappen. Een webdesigner begint met het opzetten van een wireframe (1). Een wireframe is als het ware een lijntekening van de website. Hierbij worden de pagina’s uitgetekend en elk onderdeel beschreven. Als het wireframe klaar is, heeft de webdesigner een goed overzicht van alles wat er gemaakt moet gaan worden en zijn ook de wensen en functies in kaart gebracht. In de volgende stap gaat de webdesigner de website bouwen (2). Meestal kunt u de bouw van de website live volgen via een testomgeving. Nadat de bouw van de website compleet is, wordt vaak extra tijd ingepland om alles te testen (3). Zo bent u ervan verzekerd dat de website naar behoren werkt voordat de website live gaat.

Wat komt er kijken bij een online marketingstrategie?
Als we het hebben over online marketing hebben we het meestal over SEO en SEA. SEO staat voor Search Engine Optimization. Het doel van SEO is om zo hoog mogelijk in Google te komen te staan. Een goede SEO campagne zorgt er ook nog eens voor dat u goed gevonden wordt door uw beoogde doelgroep. Om hoger te scoren in Google wordt uw website geoptimaliseerd op drie verschillende vlakken: techniek, inhoud en autoriteit. SEA staat voor Search Engine Advertising. Met SEA kunt u online advertenties plaatsen. Dit kan echt een groot verschil maken. Met een advertentie zorgt u dat relevante bezoekers naar uw website komen. Dit kunt u doelgericht inzetten, monitoren en eventueel aanpassen als resultaten uitblijven.

Ga voor een specialist voor een prettige samenwerking!
Er komt heel veel kijken bij het ontwikkelen van een goede website en bij het opstellen van een goede online marketingstrategie. De beste webdesigners vindt u in Eindhoven. Maar ook voor uw SEO en SEA campagnes is online marketing Eindhoven een geschikte partner! Door een mooi samenhangend geheel te maken zullen deze vakmensen niet alleen zogen dat uw website mooi is en technisch goed in elkaar zit, maar ook nog eens dat uw site goed gevonden wordt. Met hun creativiteit, samen met de Brabantse gezelligheid van de professionals, bent u verzekerd van een prettige en effectieve samenwerking!

Gerelateerde artikelen

SiteToGo webdesign Ede