Risaco

Een onderscheidende sieraden webshop

Een van de meeste onderscheidende sieraden webshops in Nederland is Wereldse Juwelen. De online shop heeft een verscheidenheid aan sieraden uit verschillende werelddelen en alles is handgemaakt. De sieraden webshop is erg overzichtelijk, je kan er op land zoeken. De sieraden komen bijvoorbeeld uit Mexico of Thailand. Maar je kan ook zoeken op het soort sieraad dat je wilt zoals oorbellen, ringen en armbanden. Naast de zeer uitgebreide collectie zilveren sieraden zijn er ook collecties sieraden gemaakt van andere materialen zoals touw, (glas)kralen, leer en edelstenen.

Deze natuurlijke materialen, met name de edelstenen, geven de sieraden kleur. Iedere kunstenaar laat zich inspireren door de kleuren die hem of haar omgeven. De kleur kan een speciale betekenis hebben of ergens symbool voor staan in het desbetreffende land en deze culturele eigenschappen zie je terug in de verschillende sieraden. Net als de technieken waarmee de sieraden zijn gemaakt. In veel landen zoals bijvoorbeeld Tibet of Nepal zijn de werkplaatsen erg primitief, van een echt atelier is daar geen sprake. Ook de gereedschappen die ze daar hebben zijn beperkt en vaak erg ouderwets. Dit maakt het des te specialer dat deze edelsmeden met beperkte middelen zulke geweldige zilveren sieraden kunnen maken. De sieraden zijn van een geweldige kwaliteit!

Naast het feit dat deze sieraden webshop een fantastische collectie sieraden heeft zijn ze niet duur. De sieraden zijn goed te betalen en ze bezorgen ook nog eens razendsnel. Binnen Nederland zelfs volledig gratis.

 

https://www.wereldsejuwelen.nl